• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

wykrycie spota z samolotu?????

Wyszukiwarka Forumowa:

Tabakus

Well-known member
Buchów
0
ostatnio byłem z kumplem na miejscówce i leciała awionetka obok nas , po chwili patrzymy a ona zawraca i centralnie nad nami przeleciała. Wczoraj nie daleko miejscówki leciał helikopter, a teraz znów awionetka leciała, widzę to wszystko bo miejscówkę mam z 1 km od domu. I teraz mam takie pytanie czy jest możliwość że oni wykrywają maryche w taki sposób?

unnamed

Well-known member
Buchów
0
no tak, awionetke słychac z kilometra a wy zamiast w krzaki to przy "krzakach" , wzbudziliście najwyraźniej zainteresowanie bo lecąc 50 m nad ziemią nie są w stanie rozróżnić co jest marychą a co nie, raczej o nic nie bój ...ps. nie mieszkasz czasem przy lotnisku ??:lol3:

G

gowna strugi

Guest
może masz aeroklub w okolicy? znam takie miejsca, tam jest ruch non stop w powietrzu, a jak tak to A)nie łaź w kolorowych ciuchach na spot, B) piloci pewnie wyrabiają godziny na startach/lądowaniach więc patrzą w 'zegary' a nie w trawe <peace>

D

delete

Guest
Samoloty i helikoptery to nic, najgorsza plaga to paralotniarze. Zaraza gorsza od stonki :zombi:

G

Guest

Guest
takie mini plantacje są nie do wykrycia zreo szans w takiej bujnej zieleninie chyba ze posadziłes na pustyni ;) popadacie w paranoje :)
widziałem plantacje o 3000m2 i nikt jej nienamiezył ;)

unnamed

Well-known member
Buchów
0
nikt jej nie namierzył bo nie chowałes się za saperkę ubrany w barwy narodowe :lol3:

G

gowna strugi

Guest
Samoloty i helikoptery to nic, najgorsza plaga to paralotniarze. Zaraza gorsza od stonki :zombi:

to fakt. te chuje szukając sensu życia napie****ają foty z góry i próbują je sprzedać, żeby spłacić kredyt za silnik od Wski. TRZEBA STRZELAĆ. Znalazłem ostatnio pistolet sportowy po dziadku... :D

unnamed

Well-known member
Buchów
0
to fakt. te chuje szukając sensu życia napie****ają foty z góry i próbują je sprzedać, żeby spłacić kredyt za silnik od Wski. TRZEBA STRZELAĆ. Znalazłem ostatnio pistolet sportowy po dziadku... :D
taaa podpuszczaj i jakiś debil zacznie napie****ać z wiatrówki do parolotniarza
bo "mu na forum doradzili " :/dopiero przypał bedzie

G

gowna strugi

Guest
taaa podpuszczaj i jakiś debil zacznie napie****ać z wiatrówki do parolotniarza
bo "mu na forum doradzili " :/dopiero przypał bedzie

no tak, w sumie racja... żarty żartami, a debil i tak swoje... w każdym razie z paralotniami jest ogólnie przypałowo, pozdro

pejdzys111

Well-known member
Buchów
0
Teraz była akcja Euro 2012, dlatego w całej polsce były kontrolowane drogi,przygraniczne pola, rzeki. Straz graniczna lata helikopterami i awionetkami z kamerami termowizyjnymi także nie wiem czy tak bez przypału...... przypal zawsze jakis jest lub jakis moze byc w kraju takim jak Polska. takze moja uwaga to przestroga:harvest:

unnamed

Well-known member
Buchów
0
Teraz była akcja Euro 2012, dlatego w całej polsce były kontrolowane drogi,przygraniczne pola, rzeki. Straz graniczna lata helikopterami i awionetkami z kamerami termowizyjnymi także nie wiem czy tak bez przypału...... przypal zawsze jakis jest lub jakis moze byc w kraju takim jak Polska. takze moja uwaga to przestroga:harvest:
taaa, a następna będzie akcja " trzeźwość na polach i lasach" bo w budrzecie dziura i trzeba będzie załatać tak że chłopaki ... tylko na trzeźwo po spotach jeździć ( o krzaki się nie bójcie bo jak się pies suszarką zajmie i zacznie bawić to reszta dla niego nie ważna - z resztą większość myśli że dzointy na drzewach rosną ):lol3:

pejdzys111

Well-known member
Buchów
0
taaa, a następna będzie akcja " trzeźwość na polach i lasach" bo w budrzecie dziura i trzeba będzie załatać tak że chłopaki ... tylko na trzeźwo po spotach jeździć ( o krzaki się nie bójcie bo jak się pies suszarką zajmie i zacznie bawić to reszta dla niego nie ważna - z resztą większość myśli że dzointy na drzewach rosną ):lol3:

>????????
nie wiem czy to ironia kolezko z tektury, ale jak za przeproszeniem gowno wiesz- to gowno jesz i gowno gadasz. takze jezeli nic o takich akcjach nie wiesz to nie nabijaj sobie postow i nie wypowiadaj sie :) kolega chcial podpowiedzi to powiedzialem co wiem pozdro:):spalony:

William Blake

Well-known member
Buchów
0
Straz graniczna lata helikopterami i awionetkami z kamerami termowizyjnymi także nie wiem czy tak bez przypału......

Owszem mają, ale taka kamera nie zagraża indorowcą(jeśli to ich miałeś na myśli) Taka kamera termowizyjna musi być ustawiona na konkretny parametr w zależności czego szukają. Jak szukają ludzi(a tego szukają przy granicach) to ustawia się segregacje i nie wyświetlają się inne temperatury niż 34-40*C.

Itchy Trigger Finger

Well-known member
Buchów
0
u mnie czasem też koleś lata ale znając położenie mojego spota, który znajduje sie przy pewnym zakładzie to 100% ze sie nie zbliży w okolicy ;]

Snow87

Well-known member
Buchów
0
Ja przez takie " naloty " zrezygnowałem z outa i teraz czuję się pewniej. W tym roku czas dać odpocząć psychice. To ciągłe wypatrywanie czy ktoś nie looka zbyt podejrzliwie.. eh... Podczas ostatniego outa też miałem sytuację że najpierw jakaś awionetka latała, potem jakiś helikopter, ciężko trzymać nerwy na wodzy i nie wbiec gdzieś w krzaki przyciągając tym samym uwagę. Na spokojnie - przysiad, fajka i dalej.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół