• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Wymiary na 1 roślinkę.

Wyszukiwarka Forumowa:

Stecush123

Member
Buchów
0
Witam forumowiczów. Mam pytanie, czy box o wymiarach 60x60x125 będzie odpowiedni dla 1 rośliny?

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
wystarczy, jesli dasz lekki trening albo szybki veg+fim'a to bedzie ok. Musisz byc pewny ze bedziesz miał dosc miejsca na wysokosc podczas flo, bo jeszcze urosną jakies 30%.

Barak

Well-known member
Buchów
0
wystarczy, jesli dasz lekki trening albo szybki veg+fim'a to bedzie ok. Musisz byc pewny ze bedziesz miał dosc miejsca na wysokosc podczas flo, bo jeszcze urosną jakies 30%.
Co ty pie****isz [] edit[] on tam ma w ch*j miejsca nie przesadzaj i z tymi 30% na flo sie zgadzam[]edit[]:smokee:.
jak on ma wys 125cm, i szer/dł po 60 to spokojnie nawet 4 roślinki wepchnie.
Śmiało stary z 1 dasz radę, zrób jej dłuższy weg i kup np: 20l donice.
jak chcesz chodować 1 giganta zamiast kilku małych to polecam nie automata. Rzebyś sam wybrał koniec wega<shiza>(pamiętaj że na flo roślina urośnie o około 30%

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
barak, proponujesz 20L donice to wyklucza zmieszczenie 4 plantów, zakładam ze 20Litrowa donica ma około 30 cm wys. odległosc od hps jakies 30-40 cm do tego
20 cm na przestrzen odbłysnika od sufitu, zostaje 40 cm od powierzchni medium do krytycznej odległosci od żarówki,<rotfl> kiepski z matmy jestes, czyli na vegu możesz pogonic planta na max. 30 cm. Pozdrawiam.
Ps. oczywiscie zakładam ze oswietlenie to hps, bo autor posta nie napisał.

Barak

Well-known member
Buchów
0
Co ty pie****isz [] edit[] on tam ma w ch*j miejsca nie
jak on ma wys 125cm, i szer/dł po 60 to spokojnie nawet 4 roślinki wepchnie.KROPKA (nie pisałem nic o czterech 20l donicach)
Śmiało stary z 1 dasz radę, zrób jej dłuższy weg i kup np: 20l donice.donice akurat miałem namyśli liczbę pojedyńczą, żeczywiście to pogło zmylić :D
jak chcesz chodować 1 giganta zamiast kilku małych to polecam nie automata. Rzebyś sam wybrał koniec wega<shiza>(pamiętaj że na flo roślina urośnie o około 30%

ajj voodoo nie doczytałeś <shiza>

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
doczytałem dobrze ale urzycie 4x 20L jest niemożliwe, wiec albo jeden durzy plant albo 4 małe, osobiscie wole jeden duży.
Ot co.

300g z jednej roslinki. :freak:

Barak

Well-known member
Buchów
0
Cholera voodoo tłumacze ci poraz drugi, że poprostu źle wyciągnąłeś kontekst z mojego posta. napisałem wyraźnie, że "spokojnie da radę wsadzić 4 krzaki więc niech się o 1 nie martwi". a dopiero w następnym zdaniu napisałem że jak będzie chciał chodować jednego to niech kupi większą donice na przykład 20 litrową.
easy?<shiza>
[ ładny plant]

Stecush123

Member
Buchów
0
Dzięki serdeczne.

A co do lampy HPS, to 250W myślę wystarczy.

@edit w sumie myślę że 150w też by wystarczyło.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół