• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Wyprawa w nieznane - No name

Wyszukiwarka Forumowa:

AlCapone48

Active member
Buchów
0
Witam wszystkich :) . Jest to moja druga uprawa w życiu. Pierwszej niestety nie mogłem dokończyć z pewnych powodów lecz nie można się zatrzymywać tylko trzeba robić to co się lubi. A ja lubię krzaczki :D . Roślinka to No Name znaleziony w paleniu. Dzisiaj jest 35-39 dzień jej życia - niestety ale dni nie liczyłem. Wykiełkowała na chusteczkach. Dla sprawdzenia fazy rozwoju postanowiłem nie trenować jej. Chcę wiedzieć co i jak z autopsji a nie z teorii . Teraz coś o boksie:

- 40x42x100 (dł,szer,wys).
- 6 świetlówek kompaktowych : 4x 24W 1650lm , 1x 22W 1350lm, 1x 14W 800lm wszystkie o barwie 2700K.
- odbłyśnik zrobiony z kawałka blachy obwinięty kocem ratunkowym.
- box obłożony kocem ratunkowym.
- Wentylacja : 1x wlot pasywny , oraz 1x wylot pasywny i 1x wylot wentylator komputerowy 12mm
- ziemia Substral uniwersalna 5,5-6 ph.
- na weg używam biohumus forte.
- na flo planton k.
- Temperatura : 27.7 stopni Celcjusza
- Wilgotność: 46% .

Na chwilę obecną od 2 dni roślina na naświetleniu 12/12. Wcześniej miała naświetlenie 18/6. Jej wzrost wynosi 29cm.

Zdjęcia:

Sorry za jakość zdjęć - robione telefonem :D . Pozdrawiam :jaraczz:

D

delete

Guest
Po liściach można stwierdzić, że przeważa gen indica :) Jak na razie lecisz dobrze, nie widać żadnych braków. Z fartem :)

AlCapone48

Active member
Buchów
0
Mam nadzieje, ze to bedzie panna ;) .

---------- Aktualizacja posta 07-09-2012 20:27 ---------- Czas poprzedniego posta 03-09-2012 17:10 ----------

No to pierwszy up. Tosia ma 36cm wysokości. Dzisiaj mija 6 dzień naświetlania 12/12 . Na chwilę obecną nie widzę jakichkolwiek oznak pokazania płci co mnie trochę martwi ponieważ zamiast się zdemaskować skurczybyk wciąż mi rośnie do góry :D . Jak tak dalej pójdzie to nie wystarczy miejsca w boksie. Oczywiście też się rozwija w liściach co możecie dostrzec na słabej jakości zdjęciach (wciąż robione telefonem -.- ) . Dzisiaj pierwszy raz podlana nawozem na kwitnienie. Postanowiłem kupić Biopon - Rośliny kwitnące. Jego zawartość to : NPK 4:5:6 . Planton K niestety nie było w sklepie stąd pomysł na poeksperymentowanie z rzadziej używanym nawozem :) . Ważne, że idzie wszystko bez jakichkolwiek problemów. Mam nadzieję, że nie wykraczę tego :D . Może jakieś rady sugestie ? Każdą wezmę pod uwagę i z niej skorzystam ;) . Pozdrawiam.

Zdjęcia:

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
wyglada bardzo ladnie. co do plci to niestety musisz byc cierpliwy i czekac... ;)

AlCapone48

Active member
Buchów
0
Kolejny upik. Pozxa tym, że dostrzegłem pierwsze włoski to nic się nie zmieniło. Cieszy mnie, że mam córeczkę. Daję kilka fotek bo spieszę się do pracy ;) Pozdrawiam.

Zdjęcia:

---------- Aktualizacja posta 13-09-2012 16:10 ---------- Czas poprzedniego posta 11-09-2012 13:04 ----------

Kolejny upik ;) . Przede wszystkim cieszę się, że odzyskałem ładowarkę do swojego aparatu więc jakość zdjęć będzie lepsza. U roślinki wszystko git. Rośnie sobie chociaż kilka listków pożółkniało i odpadło ale wiem, że to jest normalne więc nie przejmuję się tym. Wczoraj pomidorka podlałem pierwszy raz wodą z planton k. Łyżeczki dałem 3/4 na 5l wody :D . Wiem, że nie powinno się zaczynać od zalecanej przez producenta dawki ale wierzę w potencjał tej roślinki ;] . Zobaczyłem kolejne włoski ;). Nie ma ich za dużo lecz mam nadzieję, że na dniach tak spuchnie, że pół pokoju mi zajmie (hehe taki żarcik) . A teraz najciekawsze, zdjęcia :

Regulamin -> Nazwa tematu powinna wyglądać w ten sposób

[Lampa i moc][powierzchnia][ilość i Odmiana] Co tam wolisz

Popraw to - narzędzia wątku -> edytuj temat albo warn

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół