Akurat piny spokojnie startują po namoczeniu ciastka na nowy rzut. Powinno się usuwać tylko aborty.Tylko pamiętaj żeby wszystko co przypomina grzybki nawet miniaturowe dokładnie oczyścić z grzybni po każdym zbiorze.
Nie wiem dlaczego jesteś taki opryskliwy i niemiły dla innych, szczególnie jak nie masz racji. Po zbiorze często zostają małe grzybki/ piny, które nie są abortami tylko nie urosły podczas bieżącego zbioru. Po namoczeniu ciastka one normalnie później startują, jeśli ich nie uszkodzisz przy namaczaniu. Aborty są czarne i już nie urosną. I gdzie tutaj moje czytanie ze zrozumieniem?Czytasz ze zrozumieniem? Wyraźnie napisałem, że ma oczyścić ciastko PO ZBIORZE, a później namoczyć i dać znowu do owocnikowania.
Ja miałem z tego sklepu w podobnym czasie i wszystko było jak należy.ch*j strzelił ciastko, już drugie ze sklepu goldenteacher, kiedyś kupiłem z allegro i rosło jak szalone, bez większego mojego zaangażowania bo pierwszy raz z tym miałem doczynienia i parę błędów zrobiłem, a wyrosło.
Ten sklep jest ok? Czy macie jakieś lepsze źródło grow kit?