• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Wyrwane krzaki !

Wyszukiwarka Forumowa:

Higher

Member
Buchów
0
Siemka mam problem, jak dziś przyszłem na swojego spota zobaczyłem coś strasznego 3 krzaki z 10 zostały wyrwane, :pl: leżały obok gdzie rosły i mam kilka pytań.

Czy to może być sprawka niebieskich ? wyrwały mi 3 krzaczki żeby zobaczyć czy ktoś tam przychodzi i się tym zajmuję, czy mogły to być dziki, jak byłem dziś to słychać było ich od za***ania.

Zrobiłem od nowa dołki i wkopałem spowrotem, korzeni została jakaś tam garstka, krzaczki były już zwiędnięte niestety nie miałem przy sobie wody żeby je podlać zrobie to jutro, jak myślicie co jeszcze zrobić żeby je uratować ?

Z

z\G/esio

Guest
Nic nie rób. Jak mają przeżyć to przeżyją :) Nie zazdroszczę Ci sytuacji w której się znalazłeś (myślówy). Może przez jakiś czas nie zaglądaj na spota.

D07x

Well-known member
Weteran
Buchów
0
wtf... psy by nie wyrywaly krzaków tylko by sie zaczajili na spocie i HALT ^^ jezeli bylo lekko podryte pod krzakiem to na 100% sprawka dzikow.

Higher

Member
Buchów
0
Może kupić jakiś ukorzeniacz, co o tym sądzicie ?

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
ja ci cos powiem na 1 miejsscowce mam 3 duze no namy i obok w pokrzywach w doniczkach roslo 6 automatow 1 ktos ladnie skosil przy ziemi(nie dojzale ch*j wie po co wogole nie na flo) a 1 ktos zabral z doniczka zabraem pozostale 4 i przenioslem ale duzych nie moglem bo jak wiec zostawilem zagladam tam raz na miech i widze ze cos z nich bedzie wiec bez schizy to na bank nie psiarnia :spalony:

Herb-at-Nick

Well-known member
Buchów
1
Też mi kilka plantów tak poszło.Miałem myślówę długo ,nawet teraz nie wiem co to było.Czy zwierzę potrafi tak wyrwać planta i połorzyc obok? moze i tak

Higher

Member
Buchów
0
Więc prawdopodobnie są to dziki, dziś pojade to wam jakieś zdjęcia podeśle jak to sie przedstawia :bongo4:

NaturalGreen

Active member
Buchów
0
dziki na sto procent...
mialem ten sam przypadek... musisz cos zrobic zeby je odstraszyc bo inaczej mozesz sie pozegnac :harvest: te k***...y ryja pod korzen i wyrzucają je obok.

Higher

Member
Buchów
0
Byłem dziś i tylko 1 roślinka z tych 3 jakoś daje rade. Jak tak dalej będzie to nici z :harvest:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół