nasiona marihuany

Wysepka

Wyszukiwarka Forumowa:

Snake Eater

Active member
Buchów
0
Mam fajny pomysł (przynajmniej ja tak myśle), Mam taką miejscówke. Jest las, i mamy w środku lasu takie małe jeziorko a na środku jeziorka wysepke, na którą nie ma innego wejścia jak przez wode (z pół metra głębokości). Jak myślicie, dobra miejscówka na uprawe. Akurat mam wodery (takie dupne gumiaki :)) i mógłbym tam zaglądać :D

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Tez myslalem o miejscowce na wysepce ale moim zdaniem takie miejsce przyciaga ludzi dlatego nie sadzilem tam. Peace

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
no wlasnie, zawsze moze komus zachciec sie tam isc dla zabawy i moze byc przypal

Snake Eater

Active member
Buchów
0
Ale jest to bardzo odludne miejsce, a najlepsze jest to że ta wyspa jest 20 m od naszej miejscówki :joker: Spróbuje zasadzić na nastepny rok, tym bardziej że są tam pokrzywy które maskują ganje :thumright:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ryzyko jest, pierw bym jednak posziedzial troche w lesie i popatrzyl czy czest tam chodza ludzie...

Snake Eater

Active member
Buchów
0
Shogo napisał:
pierw bym jednak posziedzial troche w lesie i popatrzyl czy czest tam chodza ludzie...

Chyba mówie że jest to odludne4 miejsce i że mamy tam miejscówke kolo tego i wiem czy chodzą czy nie. Chodziłbym podlewać wieczorami kiedy napewno nikt nie siedzi w lesie... Damy rade :queen: :pr:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Snake Eater napisał:
Ale jest to bardzo odludne miejsce, a najlepsze jest to że ta wyspa jest 20 m od naszej miejscówki Spróbuje zasadzić na nastepny rok, tym bardziej że są tam pokrzywy które maskują ganje
nie tylko benda maskowaly ale to ze rosna pokrzywy to znak ze jest to dobra ziemia dla twoich roslinek!! :flower:
jedyny przypal to jak cie ktos zobaczy jak bendziesz w gumiakach zapierniczal przez wode:p

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Trzeba najpierw sprawdzic czy nie ma mulu na dnie bo jak jest to lipa. Dobrze tez byloby gdyby nie bylo w poblizu jakiejs ambony mysliwskiej bo jak bedziesz chodzic wieczorami to moze ci ktos ustrzelic :sunny:

A

AVE

Guest
Ave ludziska-Mam kolesia który od kilku latek hoduje krzaczki na wysepce bez żadnego przypału(jak narazie :) ) Wyspa na środku rzeki,jednym słowem busz,ciężko się po niej poruszać,ale o to chodzo.Także miejscówka jest oki. Pozdrawiam :queen:

P

pavulon

Guest
Super miejsce, wykarczuj kilka pokrzyw, resztę zostaw dookoła dla zamaskowania i siej.. Przeprowadziłem się w nowe miejsce i mam za***isty problem z miejscówką, nie znam terenu :(

A

AVE

Guest
Szukaj aż coś znajdziesz,masz na to całą jesień no i zime :tongue: Ja też jeszcze szukam,przyszły rok szykuje obfity w plony :king:

D

DooMooS

Guest
Super Miejsce Do uprawy Posadz Blisko Pokrzyw zeby zamaskowac i będze git

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół