akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Wyspy Kanaryjskie

Wyszukiwarka Forumowa:

Wickd

Well-known member
Buchów
0
Ostatnio zacząłem się przyglądać wyspom z tematu i bardzo mnie zaintrygowały. Jakby nie patrzeć to taki mały raj na ziemi. Dlatego chciałbym zapytać czy ktoś z forumowiczów miał jakieś doświadczenia odnośnie tych wysp (pobyt stały czy tymczasowy) albo jakieś ogólne ciekawostki i wnioski na ich temat.
Nie znalazłem na forum nic na temat stricte wysp tylko o Hiszpanii. Czy sprawy dotyczące pomidorków są identyczne jak w tym kraju czy może się różnią?
Peace <coolpalacz>

psyke102

Well-known member
Buchów
0
Ja byłem na wczasach, więc moge coś powiedzieć. Narkotyki wszelkiego rodzaju dostępne na każdym kroku gdzie sa jakieś imprezy itp. Głównie marihuana i koks. Jednak jeżeli chcesz coś za normalną cenę to musisz się dobrze postarać i znaleźć zwykłego człowieka , który nie chce na Tobie zarobić, a jedynie pomóc. W klubach , parkach itp jest strasznie dużo naciągaczy, którzy sami do Ciebie podchodzą i Ci proponują właśnie mj albo coś innego. Od takiego naciągacza za 1g mj trzeba zapłacić 20 EURO ! Gdzie mi po godzinie poszukiwań udało się znaleźć za 4 euro. Trzeba uważać, żeby nie dać sie zrobić w chu*a. Co do palenia to takiej indici nie paliłem jeszcze. Nic się po tym paleniu nie da robić. Tylko jeść i leżeć. Pozdro

Miczurin

Well-known member
Buchów
0
Wyspy kanaryjskie to idealne miejsce dla rolników. Świetne warunki glebowe i klimat. Do tego sprzyjające prawo. Poważnie zastanawiam się nad wyjazdem na teneryfę co najmniej na rok lub dłużej. Puki co mam ok. 7 tys. zł. Na ten cel i zapas 250 własnych nasion AF fem. Typ uprawy tylko out w górach anaga. Bilet lotniczy to 1.5tys w jedna stronę, wynajęcie mieszkania to ok 1500zl/mies. Po 3 miesiącach miałbym co sprzedać TYLKO rodakom na plażach. Do tego mam detektor metali na cięższe czasy. Są jacyś chętni do spółki? Czynsz na dwoje lub troje, kupiłoby sie tanie auto nawet. Samemu byłoby ciężko bo ubezpieczenie samochodu drogie. Tylko nie wiem jak z transportem nasion samolotem. Będzie z tym problem?

K

Kot

Guest
Za 7k chcesz rok na Wyspach Kanaryjskich przezyc? Daj znac jak Ci poszlo, bo mi tyle idzie miesiecznie na zycie w znacznie mniej egzotycznym miejscu :)

S

Sandał Jezusa Chrystusa

Guest
Za 7k chcesz rok na Wyspach Kanaryjskich przezyc? Daj znac jak Ci poszlo, bo mi tyle idzie miesiecznie na zycie w znacznie mniej egzotycznym miejscu :)

Jakie 7k? przecież bilet 1,5k to mu zostaje 5,5k, jeszcze odjąć wynajem to ma 4k na jedzenie. Poza tym napisał, że te 4k to na 3 miesiące bo później będzie sprzedawał MJ na plaży.

No ale wynajem za 3 miesiące to 4,5k - 1,5k za bilet to 6k, więc zostaje 1k na żarcie przez 3 miesiące, hehe

Miczurin

Well-known member
Buchów
0
Na razie tyle mam, pisałem że kogoś do spółki potrzebuje. Nie jadę jutro ale chciałbym w tym roku. W pl mam samochód na sprzedaż przed wyjazdem. Dzięki za wsparcie
:)

P

prymityw

Guest
rozwalasz mnie kocie, ja trace na zycie z pincet ojro max ? + czynsze kredyty cuda ale samo zycie w miesiac to czasem np. z 250 ojro mi schodzi , robie samemu zarcie ile moge itp... no ale tak to jasne ja mam tak mocno ponad tyśka jakby wszystko razem do kupy - jak nie mialem swojego palenia to byla tragedia wtedy + picie alco co tez drogie przecie

G

Guest

Guest
Da rade , bilet tanie linie , namiot i jedzenie z puszki ;] da się ? da sie !!!

Miczurin

Well-known member
Buchów
0
Ceny tam nie są takie straszne . Są takie jak w pl. Bylem tam na wakacjach na teneryfie. Idziesz a tam Lidl co kawałek, a Polaków na plaży słychać Po kur.. za***..... Itp ps benzyna po 3zl jak się ojro przeliczy. Polecam stronę o rrodaka na kanarach co tam mieszkają. Poloniacanarias

Miczurin

Well-known member
Buchów
0
Jeśli ktoś rozważa wyjazd w pl i chce wyjechać gdzie mało pada i sezon trwa cały rok niech pisze na priv. A fotorelacja z teneryfy będzie podpisana tekstem z utworu Nowiny Paktofoniki specjalnie dla tych co hejterują zamiast wspierać. Jakby każdy z nas miał tyle kasy co Kot to pewnie by nie mmyślał o emigracji. Ale Panie Kocie nie wszystkim mleczko strumieniem płynie <piwofuck>

amnesia69

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Szukaj biletow Na pintrip albo fly4free..mozna tanioszke wyrwac nawet do Tajlandii

Kibicuje Ci..pewnie nie jestes swiadomy Na co sie porywasz ale takie rzeczy Sa potrzebne w zyciu..wiele ucza..

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół