nasiona marihuany

wyszłem ze swojego ciała

Wyszukiwarka Forumowa:

thcsmoker

Member
Buchów
0
WIęc zaczeło się tak że jeden z moich ziomków mial jaranie, pomyslałem sobie raz juz jarałem nic mi nie bedzie tak jak po pierwszysm razie. Poszliśmy do pobliskiej Kapliczki leżącej w piz*u w jakis polach no i obczailiśmy super miejscóweczke kumpel wyciągnął towar, którego zapach było czuć z 1 metra nabił lufe o objechalismy kilka kolejek. Gdy wyjaraliśmy cały shit wstaliśmy i szliśmy nieiwem gdzie ale gdzieś szliśmy. Po Przejściu 20 metrów iwdziałem swoje gardło od środka myślałem że zaraz umre, kazywałem moim kumpla stawac i kucać bo ja umieram, zarzekałem sie ze ostatni raz coś pale już nidy nie bede. Z opowiadań moi kumpli prawie sie nie popłakałem. A co najlepsze wyszłem ze swojego ciała i odlecialem do góry przez jakie 20 minut chodx dokładnie nie jstem pewien widziałem sie z odleglosci jakiś 10 metrów oni coś domnie mówili a ja nie wiedziałem co znów popadłem w panike miałem tak prze***ane schizy ze słyszalem sie podwójnie nie wiedzialem co mówie itp. Z boiegem czasun faza coraz bardziej ustawała ale co nie śwoiadczyło o tym że nie miałem za***istych zawiasów :ncool: :queen:-----------to było najlepsze palonko w moim życiu nigdy sie tak nie zjarałem jak wtedy i chciałbym zczaić ten sam klimat co wtedy . Pozdro 4 all :silent:

drexter

Well-known member
Buchów
0
no to ladnie ja jeszcze takich faz nie mialem musialo byc mocne :queen:

W

w3bster

Guest
a może ty masz jakieś predyspozycje zdolności :geek:
Pal więcej zielska na pewno jeszcze nieraz załapiesz taką banię albo nawet lepszą :thumright:

Gandzia z tobą :jocolor:

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
OOOoo widzie że ładna Bania była hehe ja mam tak w łózku jak zasypiam na fazie że odlatuje pozytywni :D :queen: Pozdro

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Po tramalu zasypiałem głębokim snem na kilka sekund, a budziłem się nagle i często ze skurczem mięśni np. nóg lub rąk.

J

Jose

Guest
ja jeszcze nigdy nie miałem takich jazd a różne rzeczy i w różnych ilościach się paliło. Często słyszę natomiast głosy i mam fajne myślenie albo wenę. Dużo rzeczy mi się zdaje ale wiem że jest git. Kiedyś to nie mogłem złapać fazy, myślałem że coś słaby matex w okolicy ale spoko luz. Po prostu nie czułem już euforii bo palenie było dla mnie czymś normalnym (jak się pali 2 razy dziennie to tak jest) zrobiłem najpierw 3 dni przerwy zabakałem później 2 tygodnie znów ogień potem miesiąc i wszystko wróciło do normy. Teraz załapuję niesamowite stany i jest git ale nie palę przy każdej okazji tylko zostawiam to sobie głównie na wieczorki.

[ Komentarz dodany przez: urban: 2006-06-01, 17:26 ]
Nieuzywaj taki ***nietych kolorków i pogrubien

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Bardziej to wygląda na słabą psychike niż na moc zioła.

K

kakarotto

Guest
To tak zwane wyjście z ciała(OOBE). Wielu chciałoby przeżyć to co ty. Można to osiągnąć poprzez medytacje i tzw. "rozwój duchowy". Podobno jak umierasz masz to samo. POlecam poczytać o tym troche na http://www.pozacialem.be . To naprawde ciekawe.
Aha, zioło, jak i krytyczne przemęczenie może spowodować takie spontaniczne wyjście.

bejos

Well-known member
Buchów
0
hehe mam spore fazy aale to juz przesada :p btw nie wyszłem tylko wyszedłem:p

virus895

Well-known member
Buchów
0
ja miałem tak ze siedziałem a mój duch sie uniusł i widziałem z góryw szystko

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
ja takie cus mialem, ale po duzej ilosci dxm

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Hehe nieźle. Fajnie by było mieć znów takie loty. Musze przestać palić....ale pogadac to sobiee moge nie... :queen:
Nie to że jestem uzależniony! :pr:

H

hi3ronim

Guest
1)Witam wszystkich
2) W nocy z wczoraj na dzis po spaleniu blancika i 4 kaczek mialem przefazowaną faze
nie wiem o co chodzilo ale mialem tak jakby siedzialem ale bylem kims innym stalem obok i widzialem jak ulatnia sie ze mnie dusza, wygladalo to jakbym parował. Tyle ze ta 'para' miala ksztalt czlowieka. Przeraziłem sie i ocknąłem. Obiecuje sobie ze nastepnym razem poczekam na rozwój sytuacji

heheh jazda niesamowita ;D

Pozdro

Cambridge

Well-known member
Buchów
0
Spaluch napisał:
OOOoo widzie że ładna Bania była hehe ja mam tak w łózku jak zasypiam na fazie że odlatuje pozytywni :D :queen: Pozdro

Mnie za to łożko zabiera do siebie, tzn tak jakby wciaga mnie do srodka :p

1

1tathc

Guest
około 1 roku temu starych nie było na chacie to se chodziłem po wsi z kumplami bo mniałem staff(chemik od dila),po spaleniu wszystkiego eruciłem do hałupy weszłem do kuchni i se robie żarcie,ale czułem sie jakbym był conajmniej 4 razy większy albo kuchnia z 4 razy mniejsza,głowe mniałem pod sam sufit i musiałem sie schylać,a jak poszłem spać tesz coś podobnego ale jeszcze do tego taki dziwny strach,a rano dynia napie****ała cały dzień jak na kacu.prze***any sprzęt dobrze że dilca suki powineli :pr:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół