• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Wytropiona plantacja GOOGLE MAPS

Wyszukiwarka Forumowa:

UkGrower

Active member
Buchów
0
Elo, z nudów zacząłem sobie paCZeć na mape, i niedaleko mojej miejscowości znalazłem chyba 'coś' dziwnego. Wiem że to może zabrzmieć głupio ale już w taki sposób znalazłem jedną plantacje. Nie ukradłem nic bo sam wiem jak ciężko jest wychodowac cokolwiek ale fajnie jest chociaż zobaczyć krzaki w póżniejszym stadium rozwoju niż moje. A więc do rzeczy, nie wiem czy opłaca mi się lecieć tam od razu to sprawdzać, czy najpierw usłyszeć opinie ludzi, a więc pare fotek dla was, i czekam na opinie.

14.jpg

Prosze nie kasowac tematu twierdząc że chce ukraść komuś plantacje. Dzięki za opinie.:bongo4:

zarodnik

Active member
Buchów
0
pytanie z innej beczki, jak zrobiles ze masz tak dobra jakosc przy tak duzym przyblizeniu?

G

Gość

Guest
Na 90% to ganja zrob sobie spacer dla pewnosci i zostaw kartke ze znaczkiem #.com

Tabakus

Well-known member
Buchów
0
ciekawie kiedy była mapa aktualizowana bo to mogło być z rok temu, w Polsce google maps nie są aktualne

Blizna

Well-known member
Buchów
0
U mnie w mieście na Google Maps widać jeszcze budynki sprzed 2 lat. Możesz się przejść tam. Może ktoś co roku się tam wysadza.

UkGrower

Active member
Buchów
0
tyle że to nie w polsce tylko w uk, także nie wiem kiedy mapa była aktualizowana, ale chyba niedawno sądząc po jakości.

Buchów
0
watpie zeby to jeszcze tam bylo ale jakies dziwne miejsce na takiego duzego spota moze sie myle ale z boku sa chyba jakies pola widac ze ktos tam dba o te pola a pytanie z mojej strony brzmi co to jest te prostokatne pole po lewej na pierwszej focie ?? ;)

UkGrower

Active member
Buchów
0
nie wiem, jakiś zwykły wycięty kawałek lasu, może już przygotowują drugiego spota na przyszły rok :DD

a tak poza tym mapa była updatowana 2012, czyli cokolwiek to jest, powinno nadal tam być.

Buchów
0
no to gacie na du*e trepy na nogi i smaruj i uwazaj na murzynow z maczetami ;) :smokee: tylko niech cie reka boska bronikomus cos kroic bo to ciebie potem moga pokroic :crazy:

UkGrower

Active member
Buchów
0
"tylko niech cie reka boska bronikomus cos kroic bo to ciebie potem moga pokroic " wiem dlatego niechce nic kraść, no chyba że tam jest ze 40 duzych drzewek to o pare gramików nikt sie nie zjarzy.

Ale czy to napewno plantacja, bo z godzinke drogi rowerem będę musiał pokonać :/

UkGrower

Active member
Buchów
0
bo w sumie bardzo podejrzanie to wygląda, wszystkie drzewa wyglądają zupełnie inaczej, a tu widać jakgdyby szczyty białe, ale czy ktoś by sadził w takiej rozrzuconej formacji? nie wiem już sam co myśleć bo bardzo to daleko ale lepiej zaryzykowac chyba i sprawdzić to:spalony:

Ahmed92

Well-known member
Buchów
0
sorry teraz dopiero przeczytalem ze to w uk.
ze zdjec jakie pokazales,dokladnie sie przyjrzalem i nie widze nigdzie podobnej roslinnosci jaka jestna tym spocie,moze to byc to.Sam mieszkam w Angli itu nie ma takich terenow do sadzenia jak w pl,naprawde nie zdziwil bym sie jak by to byl czyis spot nie dowiesz sie jak nie sprawdzisz:)

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół