wywalone z tematu "Przepisy kulinarne"

Wyszukiwarka Forumowa:

growmen

Well-known member
Buchów
0
hodowac przez samo "h" to jest ból ze nia kazdy ma warunki do hodowli

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
8
dlaczego nie każdy? jak ktos jest uparty to sie wszystko da zrobic. Ja musze przemycic nasionka przez rodzicow i wybrac miejscowe pozadna. Raczej nie bede mial problemow bo 20 metrow od mojego bloku sa pola :mrgreen:

growmen

Well-known member
Buchów
0
to lepiej obserwuj juz teraz co na tych polach sie dzieje możesz przekopac miejscówkę i posypać troche nawozami i wapnem jak robią prawdziwi rolnicy przed zimą :)

G

greenlife

Guest
Wszamałabym coś takiego, ale 10 gram w moim przypadku= 300 PLNów

no coty przeciez jak kupujesz parti ete 10 gieta to cena zawsze idzie w dul u mnie jakos wychodzi po 200 wtedy

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
8
Nie chce mi sie przekopywac i wogole :p Kupie ziemie ze sklepu :mrgreen:

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
22
nie radze ci sadzic 20 m od blokow bo stracisz wszystkie roslinki

G

greenlife

Guest
Proponuje zminic temat bo robimy tutaj offtopic (ja teraz zreszta tez) wiec piszmy tu o przepisach a inne rozmowy przeniescie do innego temtu

melanzystka

Member
Buchów
0
greenlife napisał:
no coty przeciez jak kupujesz parti ete 10 gieta to cena zawsze idzie w dul u mnie jakos wychodzi po 200 wtedy
u nas nie ma zniżek :roll:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
8
Nie bede sadzil 20m od blokow. Pola ciągną się daaaaaaleko :mrgreen:

Ostatni post który jest nie oprzepisach :p

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
22
no tak ale jak te pola sa 20 m od blokow, to ktos moze chciec saobie skrucic droge i przejdzie przez te pola i prtzypadkiem trafi na twoje roslinki..

growmen

Well-known member
Buchów
0
a już nie mówię o ludziach chodzących z psami na spacer przeciez oni potrawfią w kazdy cm pola trafic

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
8
Spokojnie spokojnie... miejsc jest bardzo dużo. Mam opracowane już wszystko. Mam dwa miejsca gdzie nikt "chyba" nie chodzi. Jedno kolo malutkiego strumyczka inne troche dalej. Jakos zabeziecze te miejsca i zobacze czy ktos tam chodzi. Np. owine 4 kolki sznurkiem. Jesli przez zime przetrzymaja to bede w 100% pewny. Raczej w 90% nigdy nie wiadomo co komu strzeli do glowy i sie ybierze gdzies. Growmen masz rację... najgorszym problemem będą psy. Ale oprawcowalem jakimi sciezkai laza ludzie z psami. Sam mam psa i tez chodze po polach. Albo elektrycznego pastucha zaontuje :mrgreen:

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
22
no wiesz ja bylem na milion % przekonany ze nikt nie bedize przylazil na moja miejscowke, bylem tam bardzo czesto od 10 lat i ni w chu*a nie widzalem zeby tam ktos lazil, a jednak :(

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
8
No wlasnie... nigdy nie nic nie wiadomo. Ale to jest ta adrenalina... To mnie wlasnie kreci w hodowli konopii. To ze t jest nieegalne i trzeba uwazac. Jesli zalegalizuja to strace przyjemnosc z hodowli :/

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
22
powiedz to rzadzacym naszym biednym krajem fjutom, to moze zalegalizuja :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl na wszystko!
Góra Dół