wzbogacenie plonów..;)

Wyszukiwarka Forumowa:
B

bruner

Guest
Witam serdecznie zgromadzonych tu miłośników Marii.. Mam pewien problem.. :roll: Otóż zbliżają się żniwa..:) a nie mam żadnego ciekawego pomysłu na chociażby delikatne podrasowanie moich skromnych ploników z Mary Jane.. Czy mógłby ktoś podsunąć mi jakiś w miare prosty sposób na przygotowanie z domowego zaplecza jakiegoś środka do tejże czynności? :wink:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
...domyslam sie ze masz na outdorze jakies drzewka...specjalnei nie wiem jak mozna podrasowac ziolko...sa metody zeby bylo wiecej plonow np metoda lst...albo srcog ale scrog to raczej na indoor przy sztucznym swietle....
...czytalem gdzies tez ze mozna specjalnie okaleczac lodygi...wowczas roslina produkuje wiecej thc...ile w tym jest prawdy to nie wiem...
...ja tutaj tez mam pytanie...czy ja moge jakos w naturalny sposob podrasowac moja siejke??? :? :evil:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
10
Ja sadze, ze pytasz co zrobic zeby ziolo bylo silniejsze. To odpowiadam... nic. Dobrze wyhodowane ziolko jest w sam raz. Jezeli ktos chce sie u***ac w trzy dupy to niech wezie 15 tabletek psychotropow i popije winem.

R

Rider

Guest
BiaLy_MiS napisał:
Jezeli ktos chce sie u***ac w trzy dupy to niech wezie 15 tabletek psychotropow i popije winem.
...takie czynnosci sa zle i daleko odbiegaj od normalnosci... nie rubcie tego w domu :mrgreen: hyhyhy

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
10
No tak robi dwoch kolesi na moim osiedlu i cale dnie chodza sfazowani.

Jezeli ktos dodaje czegos do ziola to tak jakby sie trul tymi psychotropami :alien:

R

Rider

Guest
BiaLy_MiS napisał:
No tak robi dwoch kolesi na moim osiedlu i cale dnie chodza sfazowani.
swzkoda mi chlopakow...

BiaLy_MiS napisał:
Jezeli ktos dodaje czegos do ziola to tak jakby sie trul tymi psychotropami
w 99,99% sie z toba zgodze :wink:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
...a sa jakies naturalne metody? np ta z okaleczaniem?... :?

...znajomy zeby wzmocnic jaranie<siejke> wzial ja gotowal w wywarze zrobionym z gribow i spirytusu i cos tam jeszcze powrzucal...efekt byl taki ze palenie samo sie palilo...bardziej dalo sie tym na***ac z sokow niz skopcic...ble

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
Jest kilka takich sposobow, dokladnie juz tego nei pamietam bo sam jedynie kilka razy stosowalem cos z nich...
Pierwszy z nich to pozostawienie stuffu troche wilgotnego w hłodnym miejscu (np piwanica) w foli. chodzi oto zeby stuff spleśniał, wtedy ma gorszysmak ale za to sporo wiekrza moc.
Ponoć dobre jest tez naświetlanie chyba przed ususzeniem stuffu stroboskopem... ale sam neiwiem jak to ma dzialac.
Slyszalem tez ze ludziska wrzucaja na jakiś czas do piekarnika zielone i ogrzewają... ale jest to ryzykowne bo moze nam sie zaly stuff spalic, a pozatyjm thc paruje chyba jakos przy 300stopniach wiec jesli przesadzimy to nic z tego nei bedzie :/
No i jeszcze mozna gotowac w spirytusie... to jest dopiero dobryy sposob :)
no ewentualnei zrob sobie zwyklą makumbe to i tak bedziesz mial niezłą moc tego plynu :)
Pozdro

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
10
Ale po co to wzmacniac? Dobre jest jakie jest.

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
heh no nie koniecznie... czasem zdaza sie slabe scierwo ktorego trza spalic z 3g zeby fajnie fazowac... tytka tytce nei rowna wiec roznie to bywa...

B

bruner

Guest
BiaLy_MiS napisał:
Ale po co to wzmacniac? Dobre jest jakie jest.

hmm dzisiaj właśnie poszłyu pierwsze próbki-- efekt? no nie powiem.. :D tylko że od przyszłego tygodnia lipna pogoda się zapowiada.. a wyjdzie z tego nie za wiele.. :cry: Coś się pomyśli o jakiś "zalewach"...;) thx for all

S

slash

Guest
Z gówna miodu nie zrobicie. Wam sie wydaje,ze thc się tam rozmnaza czy co ?

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jak juz to 'z gowna bata nie ukrecisz' :twisted:

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
tak sie składa panie kolego że jest mozliwe zwiekrzenie mocy...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół