akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Wzmocnienie działania zioła

Wyszukiwarka Forumowa:

awwanq

New member
Buchów
0
Siemano co zjeść najlepiej w jakiej ilości i ile czasu przed zielonym seansem?

Jakiszwierzak

Well-known member
Buchów
615
Odznaki
4
Ja tam generalnie polecam zapalić więcej XD albo sku***c wazon po takiej przetyrce ponad 20h w robocie, wtedy wchodzi pięknie. A tak na poważnie to coś słyszałem o użyciu rumianku albo mięty, ale zgaduje że poza walorami smakowymi to one dog

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
1,027
Odznaki
1
Ponoć piwko delikatnie podbiją fazę i coś chyba w tym jest :) jeszcze jakiś owoc ale nie pamiętam jaki :) tak samo metoda palenia ma wpływ napewno :)

Ale wy już kocopoly pie****ita takie że h*j, jak jesteś cpunem to nic ci nie pomoże na wzmocnienie fazy poza przerwa
Oj tam odrazu ćpunem wolę określenie palaczem lub użytkownikiem ^^

:zull:

U

Usunięty 73170

Guest
Czym dłuższa przerwa tym mocniej kopnie, a mieszanie zioła z alkoholem najczęściej kończy się zamułą.

Rybsą

New member
Buchów
2
Siema, sorry za odkopanie tematu, ale najlepiej to zrobic przerwe od jarania na jakis czas a potem zaj***ć 2 wiaderka pod rząd, wtedy ostro sieka

PiekneChwile

Well-known member
Buchów
115
głodować
jak się głoduje powinno sie przyjmować o wiele mniejsze dawki leków
a głodowanie to prosta sprawa ... jak sie wie co sie robi bo inaczej to i umrzeć można ...

Mlody224

Well-known member
Buchów
2,543
Odznaki
3
Siema, sorry za odkopanie tematu, ale najlepiej to zrobic przerwe od jarania na jakis czas a potem zaj***ć 2 wiaderka pod rząd, wtedy ostro sieka
W innym temacie piszesz jak miesiąc temu walnąłes pierwsze wiadro.
A tu że zrobić przerwę i walnać dwa? Z wlasnego doświadczenia to wiesz? Czy tak sobie napisałeś?

U

Usunięty 88737

Guest
głodować
jak się głoduje powinno sie przyjmować o wiele mniejsze dawki leków
a głodowanie to prosta sprawa ... jak sie wie co sie robi bo inaczej to i umrzeć można .

To fakt. Ale nie zważacie na to, że można się ciężko przejarać i wylądować w psychiatryku?! mi to cały czas pasuje buch (byle był normalny, w sensie, że nie sieje, nie maczana, nie jakies chujowizny-bo takie tez się zdazają)..

Mi przeszkadza tylko jedna rzecz jak długo pale...-krótko trzyma ;).

P.S. Zioło działa tak, że jak idziesz spać udupcony bo właśnie sobie przypaliłeś, to ono działa jeszcze rano, ale Ty tego tak jak by nie czujesz, wiec automatycznie jak palisz z rana, a tym bardziej to samo co paliłeś wczoraj, to Cie nie klepnie!!! Musi się "rozkręcić" zegar biologiczny, żeby można było palić.

NO I NAJWAŻNIEJSZE: "cięzka tyra..."-po tym zawsze Cię normalne ziółko zmiecie z planszy. Plus ciepły prysznic do tego, oh ah :)

Pozdro

Rybsą

New member
Buchów
2
W innym temacie piszesz jak miesiąc temu walnąłes pierwsze wiadro.
A tu że zrobić przerwę i walnać dwa? Z wlasnego doświadczenia to wiesz? Czy tak sobie napisałeś?
ty wariat, myslisz ze kolegow nie mam ? duzo wtedy czytalem na takie tematy to wiem, koledzy historie opowiadali przy piwku, glownie jaracz gadal z jaraczem to cos mi sie obilo o uszy,teraz wiem z wlasnego doswiadczenia.Pozdro sorki za ponowne odkopanie tematu

PSH

Well-known member
Buchów
20
duzo wtedy czytalem na takie tematy to wiem, koledzy historie opowiadali przy piwku, glownie jaracz gadal z jaraczem to cos mi sie obilo o uszy

Cóż za rzetelne źródło informacji 🤣🤣
Myślę, że teraz możesz spokojnie pisać poradniki 👍

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół