nasiona marihuany

Wzrost THC

Wyszukiwarka Forumowa:
S

seba_1991

Guest
Siema !! Mam pytanie jako ze jestem poczatkujacym hodowca i nie mam zbytniego doswiadczenia w tym chcialem prosic was o rade.A mianowicie co zrobic aby thc bylo jak najwieksze .Jesli macie jakies chemiczne sposoby to tez nimi nie pogardze :p z gory dziekuje !!

G

gio

Guest
chemiczne sposoby zwiększania THC :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale:

człowieku chyba niechcesz zepsuć sobie smaku palenia . Jak chcesz mieć mocnego kopa to se koks za***

a co do MJ to słysząłem coś o muchozolu

wilk

Well-known member
Buchów
0
Roślina powinna mieć dużo światła i przebywać w ciepłym miejscu, wtedy zwiększa się u niej wytwarzanie żywicy w której jest największe stężenie substancji psychoaktywnych (THC)

Oprócz muchozolu można moczyć w eterze, ale nie polecam bo to ryje banie konsumentowi czyli Tobie między innymi.

PiS

L

Lord_Dariusz

Guest
wzrost thc?
przed zbiorami z miech ponacinaj lekko łodyge

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
oto muj przepis na lux zioło jego składniki mam od samego bodka ktury z narkotykamik jest na ty!

sadzisz se ziułko rosnie juz krzak i zapojają sie zbiory chcesz zeby zioło miało kopa:
OSTATNI DZIEN PRZED ZBIORAMI ZALEWASZ DONNICZKE DOMESTOSEM ZASYPUJESZ PROSZKIEM DO PRANIA PRAWIE DO KONCA ZALEWASZ PROSZEK DOMESTOSEM ZIEMIA MOZE SIE PIENIC ALE TAK WŁASNIE MA BYC ROSLINA WTEDY NABIERA MOCY. ZAWIJASZ ROSLINE W FOLIE NASTEMPNEGO DNIA PRZYCHODZISZ ROSLINA MA JUZ NIEZYC ZBIERASZ JEJ POZOSTAŁOSCI TOPY I LISCIE SUSZYSZ ZALEWASZ ETEREM I PRYSKASZ MUCHOZOLEM BODEK MOWIŁ ZE MOZNA ZALEC JESZCZE ROZPUSZCZALNIKIEM ALE ZIOŁO SIE ROBI LATWOPALNE NIEPOLECAM ALE MOZNA SPRUBOWAC TO TYLE DOBREGO JARANSKA

G

gio

Guest
bez sensu temat do kosza z NIM ! I nie gadać o takim manrowaniu kochanej MJ

C

Canabis_16

Guest
Słyszałem że można troche pokaleczyć łodyge przen Zbiorami to roślina produkuje więcej thc........ Ale sam tego nie stosowalem więc nie jestem pewny. ale możesz sprubować.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Po co robić jej krzywde, zamiast wydzielać THC, to zajmie się regeneracją naciętych miejsc. STOP mitom !

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
sleja napisał:
zamiast wydzielać THC, to zajmie się regeneracją naciętych miejsc

Ale regenerując się wydziela więcej soku (żywicy) więc także thc, nieprawdaż :scratch:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Nie. Nie wszystko co jest w konopii ma thc, lol. Żywica nie służy rośline do regeneracji.

C

Canabis_16

Guest
No niewiem. Tak tylko napisałem bo coś o tym słyszałem ale nie muwiłem że jestem pewny tago sposobu.

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
jest metoda z połozeniem planta w ciemnym koncie pokoju po daje dodatkową dawke thc

R

Rider

Guest
-=*BerniO*=- napisał:
jest metoda z połozeniem planta w ciemnym koncie pokoju po daje dodatkową dawke thc
W ostatecznosci mozna włozyc planta w całkowicie zaciemnione miejsce np szafa podobno tez pomaga.

P

predator

Guest
W łodyge można powbijać zapałki słyszałem że 2dni przed zbiorem można rośline wsadzić do ciemnego pomieszczenia na kilka dni :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół