nasiona marihuany

Zółknieja listki

Wyszukiwarka Forumowa:
K

kaka

Guest
Cześc !

Mam white rhino dopiero rosną maja z 5 cm (już zólknieja listki na konćowkach) co mam robić !?! oswietlanie 3 x swietlówka 18 W

M

MILKA

Guest
Weź zamontuj świetlówki 23W osram albo 21W 2 wystarczą!jak sadze przelałeś!!! nie podlewaj przez jakis czas!! fotki jakieś by się przydały!!!

nie montuj świetlówek które mają pon. 1000lum to jest nie opłacalne!!! i roślinka wolniej rosnie

23W 1500lum ok. 15zł.
21W 1200lum ok. 13zł.

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
MILKA juz napisal- nie podlewaj jakis czas :mrgreen: czytaj uważniej odpowiedzi!!

K

kaka

Guest
no ale przez ten czas będzie jescze się psuło :p potem się zreperuje ?

K

Koralpal

Guest
Mam podobny problem.To co ile sie podlewa 2tygodniowe roslinki?bo chyba przedobrzylem z wodą.Kiedy mozna zcząc podlewac CO2?i czy 3 swietluwki 23w starczą na 3 roslinki.Mam jeszcze problem z White window niechce cos zrzucic lupinki urosla na ok 2cm i jest schowana wniej niewiem co z tym zrobic.Dzieki za pomoc pozdro.

G

Green

Guest
Mam jeszcze problem z White window niechce cos zrzucic lupinki urosla na ok 2cm i jest schowana wniej niewiem co z tym zrobic

zdjemij ja recznie czasem zdaza sie ze lupinka sie przykleji i sama nieche odpasc to spowalnia wzrost wiec trzeba usunac ja recznie tylko zrob to bardzo delikatnie zeby nie uszkodzic mlodej roslinki w tym stadium bardzo latwo jest ja uszkodzic

R

rasta

Guest
Koralpal napisał:
Mam podobny problem.To co ile sie podlewa 2tygodniowe roslinki?bo chyba przedobrzylem z wodą.
po pierwszym podlaniu ziemi po wszdzeniu nasionka przez jakieś dwa tygodnie w ogóle nie trzeba podlewać.regularne podlewanie należy zacząć jak roślinka już troszkę urośnie i wypije trochę wody z ziemi.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół