• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

zła ziemia pomidorek oklapnięty

Wyszukiwarka Forumowa:

drjoints123

Member
Buchów
0

Mój pomidorek ma złą ziemnie ph 4-5 opypałem ja zmielonym jajkiem i kredą co moge jeszcze zrobić

younggrow

Member
Buchów
0
jak na moje oko to wygląda całkiem wporzo myślę że niema co kombinować

drjoints123

Member
Buchów
0
gwarantuje ci ze jest straszna moj kolega dal mi jedna roslinke moge pokazac zdjecia jego kolekcji moj kwiat jest w strasznej formie i on mi to doradził i sprawdził ziemie ma ktoś jeszcze jakaś rade

G

Gość

Guest
.

dla mnie tez wyglada ok. moze jakis nowozik kup i troche podspiduj.

drjoints123

Member
Buchów
0
Okto pomidorki kolegi
https://www.forum.haszysz.com/solar...665b8961a93&message_icon=info#cpgMessageBlock

a moj

mowil mi jeszcze ze ona za mloda jest na nawozy i zebym jajko z kreda do pukni nie biedzie miala 6 6,5 nie bedzie rosła co mam robić

---------- Aktualizacja posta 12:47 ---------- Czas poprzedniego posta 12:45 ----------

Oto pomidorki kolegi

a moj

mowil mi jeszcze ze ona za mloda jest na nawozy i zebym jajko z kreda do pukni nie biedzie miala 6 6,5 nie bedzie rosła co mam robić[/QUOTE]

jacko

Well-known member
Buchów
0
a lejesz jakimś nawozem na wega? biohumusa podlej a może za dużo wody ma lub za mało że liście oklapły (chociaż tego nie widać zabardzo ) daj ja na pole do ziemi, podsyp dolomitem i niech rośnie do nieba :D

Pozdrawiam:spalony:

younggrow

Member
Buchów
0
Wcale nie jest za młoda na nawozy jednakże ogólny wygląd i barwa liści wogóle nie wskazuje na niedobory ani zaburzenia ph. W jakich jest warunkach stoi pod słońcem?

Kolega ma większe doniczki i jest to dużum plusem

drjoints123

Member
Buchów
0
no własnie koleszaka mi kazał tego nie robić bo jest zamłoda i mialem krede i jajko wsypac zeby wapno rozkwasiło glebe

G

Gość

Guest
a ten Twoj ziomus to chyba ma duzo wieksze doniczki i gowno ze za mloda na nawozy.

drjoints123

Member
Buchów
0
na deszczowej irlandi i silnym wietrze mam ja trzymać 2 dni w domu nie podlewac a potem na dwor deszcz zeby zlal i po tygodnu bedzie wiadomo czy odbije po 1 za dluga ja trzymałem w małej doniczce a potem przesadzilem ja do gleby 4 ph

---------- Aktualizacja posta 12:57 ---------- Czas poprzedniego posta 12:55 ----------

od tygodnia zachowuje sie jak by niechciała rosnać jego łodyga jest 2 razy wieksza jak i cała reszta

jacko

Well-known member
Buchów
0
moje są cały czas w doniczce (wiadreku 10l) i rosną za***iście, posyp dolomitem profilaktycznie, czy wali deszczem czy gradem, wiatr napierdziela a im nic nie jest<wodna>

G

Gość

Guest
wal do wiekszej doniczki dosyp konkretnej ziemi,dopie**** dobrego nawozu i jazda!

drjoints123

Member
Buchów
0
stwierdzi ktoś co to za odmiana po tych zdjeciach ?

---------- Aktualizacja posta 15:31 ---------- Czas poprzedniego posta 13:10 ----------

pomoze ktoś czemu moja tak przysłabła

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
4,756
Odznaki
12
szerokie liście mają pomidorki z przewagą genów indyjek.napisz ile mają te rośliny,bo nie wyglądają źle

karaska

Well-known member
Buchów
0
Co za ku**a głupie natrętne pytanie?
Widzisz, że on ma w większych donicach i że trzyma je na dworze a nie na parapecie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół