Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
gwarantuje ci ze jest straszna moj kolega dal mi jedna roslinke moge pokazac zdjecia jego kolekcji moj kwiat jest w strasznej formie i on mi to doradził i sprawdził ziemie ma ktoś jeszcze jakaś rade
a lejesz jakimś nawozem na wega? biohumusa podlej a może za dużo wody ma lub za mało że liście oklapły (chociaż tego nie widać zabardzo ) daj ja na pole do ziemi, podsyp dolomitem i niech rośnie do nieba
Wcale nie jest za młoda na nawozy jednakże ogólny wygląd i barwa liści wogóle nie wskazuje na niedobory ani zaburzenia ph. W jakich jest warunkach stoi pod słońcem?
na deszczowej irlandi i silnym wietrze mam ja trzymać 2 dni w domu nie podlewac a potem na dwor deszcz zeby zlal i po tygodnu bedzie wiadomo czy odbije po 1 za dluga ja trzymałem w małej doniczce a potem przesadzilem ja do gleby 4 ph
---------- Aktualizacja posta 12:57 ---------- Czas poprzedniego posta 12:55 ----------
od tygodnia zachowuje sie jak by niechciała rosnać jego łodyga jest 2 razy wieksza jak i cała reszta
moje są cały czas w doniczce (wiadreku 10l) i rosną za***iście, posyp dolomitem profilaktycznie, czy wali deszczem czy gradem, wiatr napierdziela a im nic nie jest<wodna>
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.