• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

złamana łodyga

Wyszukiwarka Forumowa:

Tabakus

Well-known member
Buchów
0
Witam mam oto taki problem że coś lub ktoś złamał łodygę przy samej ziemi i teraz nie wiem co mam zrobić czy roślinę wyrwać i zrobić z niej makumbę czy poczekać że może się zregeneruje, złamane jest jakieś 60%-70% łodygi

D

delete

Guest
Jeśli złamanie nie jest głębsze niż połowa łodygi to powinna dać sobie radę, też miałem podobnie i zostawiłem, rośnie do dzisiaj ale zatrzymało ją to na jakiś tydzień w rozwoju. Jeśli chcesz ją zostawić możesz miejsce pęknięcia polać wodą aby to wyczyścić oraz odgrodzić od trawy liści itp żeby żadne brudy czy robactwo nie koczowało na ranie :santa:

LoneRanger

Well-known member
Buchów
0
obserwuj roślinę czy daje rade,

usztywnij to czymś, owiń,

Witam mam oto taki problem że coś lub ktoś złamał łodygę przy samej ziemi i teraz nie wiem co mam zrobić czy roślinę wyrwać i zrobić z niej makumbę czy poczekać że może się zregeneruje, złamane jest jakieś 60%-70% łodygi

wrednytempy

Active member
Buchów
0
pffff ziomek mi połamały się dwa krzaki dosłownie trzymało się to wszystko kupy na włosku jednej niteczce ;o postawiłem to wszystko na wykałaczkach do pionu dziś to są moja dwa najładniejsze kwiatki hehe:smokee:

D

delete

Guest
zobacz u mnie w fotorelacji jak się połamał special kush i jak później miło się zagęścił,nie łam się będzie git:crazy:

Tabakus

Well-known member
Buchów
0
he to git , jutro czyms usztywnie, ale najjgorsze jest że nie kwitnie jeszcze, ale to nic poczekam jeszcze

ZłyRolnik

Well-known member
Buchów
0
Usztywnij go , jeśli się ogarnie po tym złamaniu to wyjdzie to mu jeszcze na lepsze . :spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół