• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

złamana gałązka ok 1,5 m

Wyszukiwarka Forumowa:

szs

Active member
Buchów
0
witam dzisiaj poszedłem na spota a tu oh my goooood złamała mi się jedna z dłuższych gałązek ok 1,5 metra trzyma się tylko na korze co z nią zrobić ? przywiązałem ja drutem do krzaka ale wątpię w to żeby się ze spoiły gdyż nie wycieka żaden sok czy żywica ,morze spróbować ukorzeniaczem ?

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
odetnij, bedziesz miał wiecej palenia na pozostałych.

szs

Active member
Buchów
0
mam pytanie :/ jakim cudem więcej będę miał jak to największa gałązka?

G

Gość

Guest
mam pytanie :/ jakim cudem więcej będę miał jak to największa gałązka?

Nie znam sie ale zrobił bym tak oderwał ja od krzaka. Roślina bedzie pakowac cała witalnośc w inne gałęzie. Poproskaj asahi Sl i szybko przejdzie jej stres z tym zabiegiem związany, a z ta duza połamana pobawił bym sie z ukorzenianiem chociaz nie wiem czy to ma sens :D
albo jeśli ma weg to rób klony i do boxa :):spalony:

S

sru

Guest
jak piszesz jakimś tajemnym szyfrem to jak ci może ktoś pomóc - zrośnie się albo nie i tyle

P

Phineash

Guest
Naszemu hejtowi stu , chodziło zapewne o to ze słąbo to opisales , a tym bardziej nie dałes fotek ;)

Ja bym to zrobił tak jak pisze SutiFruti :smokee:

jebaklesny997998999

Well-known member
Buchów
0
.

nic nie ucinaj. ja miałem podobnie, 3mała się minimalnie tak jak by na nitce nawet i przywiązałem ją ( ale sznurkiem a nie drutem! ), prysnąłem asahi i wszystko git, tylko ten minus ze LST na niej nie zrobi się już.
Roślina sobie poradzi, nigdy się nie poddawaj :)

Kriztov

Well-known member
Buchów
1
Lepiej taśmą klejącą niż sznurkiem... Ale jak jest tylko złamana i możliwy jest przesył substancji odżywczych to nic nie musisz robić.

szs

Active member
Buchów
0
ok dzięki panowie,rano poszedłem zobaczyć czy się przyjęła czy nie,no i zwiędnięta cala była to ja wyrwałem i po problemie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół