Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Kiedyś paliłem tylko z lufki ale gdy tylko nauczłem się skręcać jointy pozostawiłem lufki choc i dzis moze mi sie zdarzyć zapalic z niej ale tylko wtedy gdy...... zapomne kupic bibułki Ale mam nadzieje ze jak przyzbieram troche hajsu to kupie sobie fajke wodną :twisted:
Polecam Ci się rozejrzeć na allegro, sam kupowałem koledze na MIKOŁAJKI faję (sziszę) za 30 zł i jest elegancka, nie kupuj czasem na headshop.andergrand.pl bo jest kur***ko drogo (200zł)
Z chęcią kręciłbym sobie jointy, ale nie potrafię :/ Największa faza to jednak wiadro + 5l butla 8) 8) Poza tym mieszkam w małym miasteczku i bletki trudno dostac Ale damy rade!!! :twisted:
Uwaga! Uprawa konopi w Polsce i w większości krajów wymaga specjalnych zezwoleń lub jest nielegalna. Przed wykorzystaniem informacji zawartych na tym forum lub w innych naszych serwisach upewnij się jakie przepisy regulują uprawę w Twoim kraju.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.