Z deka KRZYWE Akcje :D

Wyszukiwarka Forumowa:
B

BoS[SuChY]

Guest
elo elo ... opowiem wam taką sytuacje pewnego dnia jestem u kumpla (ktury nic nie pali)
No ale ja oczewiscie juz najarany do niego z textem "ty dawaj ten pistolet na kuliki postrzelamy do ludzi" on na to no to dawaj.
No i sie zaczeło strzelamy strzelamy nic nie morzemy ubic :(
ale nagle idze jakis łysy facet no to bach celuje w niego ogarnięty czekam czekam i bummm
Head Shot -----
no i zaczą klnąc "teraz cie ku**o namierzyłem" zdziwiłem sie co on sie pruje do mnie.
...a tu zaraz słychac pukanie do drzwi, patrze przez wizjerek a to PSY.
odrazu panika co tu robic hmm..
Wpadłem na pomysł niech jego siostra otworzy jak cos nas nie ma i sie w kiblu skitralismy weszli..
nagle ch*j wychodze bedze lipa jak nas dwuch znajda w kiblu no to wyszlismy no i sie zaczeli pytac kto to strzelił a tak sie trafiło ze ten łysy facet to PIES po cywilu :D no moj kumpel ze to on bo on tam mieszka wziął wine na siebie chociasz to ja strzeliłem.
ale i tak poszli w pizdooo !! !! !! :D :D :D :smurfin: :smurfin: :smurfin: :D :D :D ..pzdr :cheers:

Patron

Well-known member
Buchów
1
HEHE troche dziwne zajęcie strzelanie do ludzi :scratch: a psy tak czy siak jak ich nie wpuscisz to nie mają prawa wejsc ci do chaty i ryć chyba ze ich wpuścisz to wtedy mogą poprosic o udostepnienie danego pomiechczenia!!

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
ja bym mu nawet kur... nie otworzyl :D
a jak juz to bym wkrecal ze np. w znak strzelal czy cos innego co jest za oknem :geek: i przeprosic (wiem,wiem to *****e psy ale czasami trzeba zeby nie miec przypalu). Nigdy nie trzeba zgrywac kozaka bo pies sie wku... i bryndza
za takie cos jak by mial swiadkow(a pewnie sporo konfidentow to widzialo)moglby wytoczyc sprawe w sadzie .
Albo bylo trzeba wziasc jakas pale i mu naje... na klatce i gdzies go zbunkrowac :D
(np. jakiejs astwie :D) oczywiscie swiruje ale gdzies z dala od budynkow i ludzi to czemu nie :D

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
BoS[SuChY], tępy gnoju, szkoda że do ciebie nie strzelali, zobaczyłbyś jaka to fajna zabawa

H

haszyszekk

Guest
heh ;] ja na fazie jak czakałem z rodzinką na księdza proboszcza... (mała uroczystość)... to se zacząłem jabłkami żucać ;]
Batman sie spoźnial, więc olać go :) nagle podjechałsamochodem a ja bucha ściągam dyskretnie ;) ***łem mu 2 jabłka w samochów x-) jedno w dach, drugie w szybe...
Oczywiście nie wiedział ocb ;] potem coś mowil że jablka lecą z drzew ;]
A zaparkował podśliwką hehe :thumleft: pzdr

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
lubo napisał:
BoS[SuChY], tępy gnoju, szkoda że do ciebie nie strzelali, zobaczyłbyś jaka to fajna zabawa

troche glupia zabawa przyznam ale jak to byl pies to spoko :D
i ja sie kiedys smialem ze starych dziadow ale pomysl jak ty bedziesz mial 50 lat czy bedzie tak za***iscie tylko ze ty tyle nie dorzyjesz :D
ale bez skrupolow :D jak lubisz takie zajawki to rob ale wkoncu zle to sie moze dla ciebie skonczyc :farao: mogl ten pies zawiezc cie na komin i tak naje... ze bys sie poszczal i nie zebym zartowal bo to ich metody ale jak sam poczujesz to bedziesz wiedzial na przyslosc

Sothiz

Active member
Buchów
0
moj kumpel byl u kolezanki, kleknal i gadal z powieszoną glową jelenia :lol:

R

Raz

Guest
z pisotletu na kulki jest hu**wo, ja tam wole pukawke(balon+taśma) i kamyczki,
nie strzelaj do ludzi tylko do społeczniaków co siedzą w oknach i obcinają jak palisz na ławce, albo do tych co się sadzą jak palisz w klatówce

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
MOja krzywa akcja:
z kolezką poszlismy podlac nasze krzaki na oucie, wiec wzielismy ze soba po dwa piwa i polowke. slonko grzalo niemilosiernie, wiec juz w drodze pie****nelismy pierwsze piwo.
dwie puszeczki polecialy krzaczki podlane poszlismy wiec siasc pod drzewem otworzyc bro i rozpalic weed'a spalilismy to co mielismy wypilismy browar posiedzielismy omawiajac w ch*j tematow i wybralismy sie na niedalekie od tamtego miejsca dzialki na owoce (gastro) prze***alismy sie przez ogorodzenie w jakiejs dzialce idziemy juz pare krokow nagle z tej dzialki klientka wychodzi z domku i sie pyta - a wy chlopcy co tu szukacie? a ja stoje ledwo ja widze takie oczy za***ane i text do niej a to nie dzialka marka? a ta jakiego marka no to ja jej na to mojego wujka a ta nie a ja acha wyszlismy druga strone przeszlismy 50m w***alismy sie do nastepnej dzialki i sruuuu pomidory,porzeczki,morele wszystko. wracajac do tej gosciowy to niewiem jak moglismy jej niezauwazyc jak stalismy od niej jakies 10-15m :D:D:D

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
HEe Pozytywna Akcja Ale nie ma to jak wpadasz na Stacje paliw i udajesz ze chcesz ja okrasc xD jeszcze na fazie xDPozdro

jaracz

Well-known member
Buchów
0
Raz po zbufie tak w wieku 15 lat qmpel wpadł na pomysł żeby wpaśc do kantoru i niby napad.

Ubraliśmy kominiarki, wzieliśmy w ręce patyki...wpadamy dawać pieniądze to napad :rendeer: i ziejemy hehe jak to sobie przypomne to sam się smieje ten co obsługiwał kantor też z nas śmiał i tylko burczał pod nosem małolaty.. :D
Ale na początku wydygany stał :p

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
No Coment :silent: bardzo rozgarniete jazdy :thumright: ja nie wiem skad sie takie cos bierze :scratch: :tongue:

Sothiz

Active member
Buchów
0
Jakies dwa lata temu to po bylem w stanie grac z kumplami godzine w lesie w kamien nozyczki papier :lol: oczywiscie po spalce wczesniejszej hehe

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół