B
BoS[SuChY]
Guest
elo elo ... opowiem wam taką sytuacje pewnego dnia jestem u kumpla (ktury nic nie pali)
No ale ja oczewiscie juz najarany do niego z textem "ty dawaj ten pistolet na kuliki postrzelamy do ludzi" on na to no to dawaj.
No i sie zaczeło strzelamy strzelamy nic nie morzemy ubic
ale nagle idze jakis łysy facet no to bach celuje w niego ogarnięty czekam czekam i bummm
Head Shot -----
no i zaczą klnąc "teraz cie ku**o namierzyłem" zdziwiłem sie co on sie pruje do mnie.
...a tu zaraz słychac pukanie do drzwi, patrze przez wizjerek a to PSY.
odrazu panika co tu robic hmm..
Wpadłem na pomysł niech jego siostra otworzy jak cos nas nie ma i sie w kiblu skitralismy weszli..
nagle ch*j wychodze bedze lipa jak nas dwuch znajda w kiblu no to wyszlismy no i sie zaczeli pytac kto to strzelił a tak sie trafiło ze ten łysy facet to PIES po cywilu
no moj kumpel ze to on bo on tam mieszka wziął wine na siebie chociasz to ja strzeliłem.
ale i tak poszli w pizdooo !! !! !!
:smurfin: :smurfin: :smurfin:
..pzdr :cheers:
No ale ja oczewiscie juz najarany do niego z textem "ty dawaj ten pistolet na kuliki postrzelamy do ludzi" on na to no to dawaj.
No i sie zaczeło strzelamy strzelamy nic nie morzemy ubic
ale nagle idze jakis łysy facet no to bach celuje w niego ogarnięty czekam czekam i bummm
Head Shot -----
no i zaczą klnąc "teraz cie ku**o namierzyłem" zdziwiłem sie co on sie pruje do mnie.
...a tu zaraz słychac pukanie do drzwi, patrze przez wizjerek a to PSY.
odrazu panika co tu robic hmm..
Wpadłem na pomysł niech jego siostra otworzy jak cos nas nie ma i sie w kiblu skitralismy weszli..
nagle ch*j wychodze bedze lipa jak nas dwuch znajda w kiblu no to wyszlismy no i sie zaczeli pytac kto to strzelił a tak sie trafiło ze ten łysy facet to PIES po cywilu
ale i tak poszli w pizdooo !! !! !!