akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Z Kim Najchętniej Jaracie??

Wyszukiwarka Forumowa:

Z Kim Najchętniej Jaracie??

• Łącznie głosujących
    144
S

Scoin

Guest
Ja tylko w swojej ekipie, ewentualnie sam w domu ale to raczej rzadko. Przy swoich można robić co sie chce bez żadnych skrupółów :D

zielarzz

Member
Buchów
0
Ja zazwyczaj ze swoim ziomkiem,a dzisiaj nawet z jego starszym :O (mówie całkowitą prawde)

virus895

Well-known member
Buchów
0
nie ma to jak ziomki, zawsze są dechy :thumleft:

H

HaiL Mary

Guest
zdecydowanie ze swoją ekipą,wtedy najlepsze akcje są,a zresztą jest full relax i wiem,że mogę się zachowywać na lajcie :D
fajnie czasami z kimś nowym zapalić,zresztą ogólnie ważne w miłym towarzystwie być :)
sama nie palę bo lipa trochę :p a ze starymi hahaha qrwa chciałabym,niezła beka by była ale niemożliwe :p

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jasne że z ziomami , ale jak jestem sam to też lubie sobie zapalić :)

P

predator

Guest
lubie palic ze wszystkimi kogo spotkam jak mi spasuje kolo idziemy zajarać ale tez lubie sobie sam przypalić w kibelku

zembfy

Well-known member
Buchów
1
no ja pale z ziomami :D ale czasem jak jestem sam i koche to czemu nie:D taka wypas kapa wchodzi samemu :D przed kompa na kapie;d hahahha :D

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
18
Heh, ja się ostatnio dowiedziałem, że mój wójas czasami pali. Normalnie muszę kiedyś wpaść do niego z połowicą :).

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja pale z ziomkami mam taka ekipe po zanią mam tylko takich zaufanych kumpli np koles który kiedys mi dał palenie i zapaliłem pierwszy raz są tez tacy co ich w ch*j znam i fajnie z nimi przypalic a pozatym na max zadko ktos nowy
np. na pewniej imprezie wychylił sie koles ze weszła nowa odmiana outdoorowa EM obczaiłem kolesia ze jakis farmer zagadałem pogadalismy o odmianach itp. i tak poznałem DZIDKA z którym chetnie bym przypalił nawet teraz

D

delete

Guest
No proste ze z swoimi ziomkami grono najblizszych ewentualnie tez dobrzy znajomi z sasiednich rejonow i ludzie z klasy heh :)

S

sorait

Guest
Ja lubie Miec swoje ziółko I Najbardziej lubie czestowac Pale Z znjomymi ktorych dobrze znam ale Przewaznie sam albo z Bratem Z Ktorym zaczołem Ciągnąc Pierwsze Buszki hehe :bounce:

Maciek_1988

Well-known member
Buchów
2
Palę tylko z tymi do których mam zaufanie... Czyli ziomki, znajomi i inne ludy ;)

rudy

Well-known member
Buchów
0
wezcie od dziewczyny 3 dobre shoty i lezycie :thumleft: :thumleft: :thumright:

N

NaTaLcIa

Guest
Oczywiscie ze swoją ekipą w ktorej się znajdują chłopcy jak i dziewczyny :D ;)
Pozdro !! :D

K

koza19866

Guest
Najlepiej mi sie pali w duzym towarzystwie zeby bylo wesolo czyli z laskami i ziomkami

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół