Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
zdecydowanie ze swoją ekipą,wtedy najlepsze akcje są,a zresztą jest full relax i wiem,że mogę się zachowywać na lajcie
fajnie czasami z kimś nowym zapalić,zresztą ogólnie ważne w miłym towarzystwie być
sama nie palę bo lipa trochę a ze starymi hahaha qrwa chciałabym,niezła beka by była ale niemożliwe
ja pale z ziomkami mam taka ekipe po zanią mam tylko takich zaufanych kumpli np koles który kiedys mi dał palenie i zapaliłem pierwszy raz są tez tacy co ich w ch*j znam i fajnie z nimi przypalic a pozatym na max zadko ktos nowy
np. na pewniej imprezie wychylił sie koles ze weszła nowa odmiana outdoorowa EM obczaiłem kolesia ze jakis farmer zagadałem pogadalismy o odmianach itp. i tak poznałem DZIDKA z którym chetnie bym przypalił nawet teraz
Ja lubie Miec swoje ziółko I Najbardziej lubie czestowac Pale Z znjomymi ktorych dobrze znam ale Przewaznie sam albo z Bratem Z Ktorym zaczołem Ciągnąc Pierwsze Buszki hehe :bounce:
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.