akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Z Kim Najchętniej Jaracie??

Wyszukiwarka Forumowa:

Z Kim Najchętniej Jaracie??

• Łącznie głosujących
    144
D

DeWu

Guest
Skret w bramie na lawce w domu na schodowej klatce szuwaksem mocnym w autobusie nocnym zanurzony w skunie odwiedzam swoja niunie wiesz ocb kazdy robi to jak umie. Z kim popadnie ale, najchetnie z przyjaciolmi oby nie z ku...mi.ELO.

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
4
Zaley kto jest pod reka z chetnych ;]

S

sitex

Guest
ale kurcze samemu zajarac sobie lage i pooglądać tv albo pograć w coś też jest dobrze ;d
chociaż z ziomami to zawsze gwarant zwała ;d

r3mix

Well-known member
Buchów
0
Hmm, lubialem palic z moja stara ekipa, ale ona sie rozpadla;( [`], to teraz pale sam, albo z zaufanymi ludzmi ktorzy chca zbakac. Ale i tak najlepiej sie pali w szkole:D co przerwe na jakiegos bucha:D

P.S << a komus kiedys matka lub ojciec znalezli bakanie i sami zjarali?:>:p u mnie byl taki przypadek:p Stara znalazla worka i sama zbesztala bo chciala sprobowac czego ja to kopce:p i od tamtej pory mam pelen LOOZ:D ..::pozdro:..

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
wiekszosc czasu z ziomkami ale tez sam

weed

Well-known member
Buchów
0
Z ziomkami no bo z kim oni tez kochają dym
A nie odmawiam palenia z Gałka wspaniałym przyjacielem z nim się najlepiej relaksuje :king:
Lubię palić z ludźmi którzy mają pierwszy raz z tym doczynienia niezła beka wychodzi :thumleft:

Sam jaram przy grze Quake ] l [ :pr:

M

moniSs

Guest
Ja zawsze pale z dwiema zajeistymi laskami ale czesto tez sie ktos do nas przylancza;)im wiecej palaczy :queen: tym weselej :thumleft: ogolnie lubie palic z ludzmi ktorzy wiedza po co pala :thumright: :thumright:

M

mloda

Guest
najbardziej to palic lubie z dwiema najlepszymi przyjacióleczkami:) nie ma to jak wspolne wkrety p.s........... i monissi:) :geek:

EDIT VipGrower

Tak na przyszlosc nie pisz nazwisk :thumright:

towarzyszhaszysz

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja najbardziej lubie palic z ziomkami a potem jeszcze wyjsc na deske :tongue: czasami tez pale z laskami ale to bardzo zadko jakos nie mam okazji palic z dziewczynami.....................

s3b4

Member
Buchów
0
Ja mam swoich starych, dobrych prawilnych 3 kumpli, z którymi zawsze pale i zawsze mam z nich/nimi za***istą banie :rendeer: nie wiem czemu ale bardzo nie lubie palic z dziewczynami :D bez obrazy dla wszystkich pan na forum ale po prostu nie trawie palenia z laskami :D

dGrey

Member
Buchów
0
Czasem, dla kontemplacji jaram sam, ale i tak najlepiej jest z ziomkami :flower:

M

maniek20

Guest
Ja najczesciej z dobrymi ziomkami. Jak mamy palic kupujemy sobie cos do zarełka i kopcimy i jemy heh. Choc nieraz zdażało sie że paliło sie samemu bo była ochota a nie było z kim zakopicic skręta :queen:

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie ma to jak ustawic sie z kumplami zapalic a potem zagrac w pilke albo na kompie :) na udupconego lepsze wrazenia

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
485
pale sam lub z ziomami, z laskami kiedys palilem ale przejechalem sie na nich i teraz juz nie pale z nimi :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół