Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Przeważnie z ziomkami ale staram sie wtajemniczać kolejne osoby i takim właśnie sposobem palił mój starszy brat bratowa i moja ciocia he he Leglaize !!!!
Ja lubie z ziomami ale najbardziej sam i ide na 1-2 godzinki se "pomedytowac" to mnie uspokaja i daje nowe pomysły na róznosci i problemy zyciowe<wodna>, a i najbardziej lubie z bongosa ciagnac bo nie cela komety<lol>
Ze swoimi choc otwarty jestem na świat.
Raz sam zapaliłem do rozszerzonej wersji Lotra na kinie domowym i.. coż tam wewnątrz są co najmniej 3 rózne wersje tego filmu ;]
Ja pale często z kumplami z osiedla i jest mi z nimi za***iście<wodna>, ale najlepiej to mi sie pali z dwoma moimi kumplami z którymi pierwszy raz paliłem:spalony: (pamiętam to: Koleś se wkręcił, że chce mu sie bekać i tak ciągle bekał:lol3:, ale ja byłem leprzy; Byliśmy u kumpla i tylko 1 był tam niepalący który miał pilnować porządku, żeby sie sąsiadzi nie dopie****ali ( i tak poleciał jeden haft przez balkon xD a kolesiowi w chaciedosłownie odpadł tynk ze ściany w ubikacji i ogulnie meta była)ten koleś niepalący podszedł do mnie a ja zaczołem sie z niego ostro śmiać, ten zaczoął mnie kopać, bo sie za głośno śmiałem, a najleprze było to ze ja nie mogłem przestać bo sie smiałem z tego ze on mnie kopie :freak: i tak w kółko. Troche obolały z tego wyszłem ale i tak było za***iście.
Takiej fazy jak za pierwszym razem miałem to juz chyba miał nie bedę a szkoda:spalony:
najczęściej z ziomkami, nowo poznanymi narkomanami. Nie lubie sam, uważam że palenie jest czymś co daje szczęście w towarzystwie choć nie powiem ze zdarzało sie samemu przyjarać, ale to już nie to samo:jaraczz:
ja ostatnio popalam sam jakos nikt czasu niema zabiegani wszyscy i powiem ze sam jest tez ciekawie<rotfl> ale jak tylko jest okazja to z ziomkami najlepiej:jaraczz:
najlepiej sie pali z dziewczynkami jak dla mnie lubie palić z osobą, którą dopiero co poznaje (np. 1 spotkanie). A najczęsciej pale z ziomkami i rzadziej sam - chociaz czasami lubie sam posiedziec i pomyslec
Stała ekipa okolicznych growerów, czasem moze wpanie ktos z ,,zewnątrz'' ale to rzadkosc, bardzo lubie palic sam i głęboko rozmyślac na tematy, o których zazwyczaj nie mysle, gdy jestem ,,trzeźwy''...
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.