akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Z Kim Najchętniej Jaracie??

Wyszukiwarka Forumowa:

Z Kim Najchętniej Jaracie??

• Łącznie głosujących
    144

Arioch

Well-known member
Buchów
210
Przeważnie z ziomkami ale staram sie wtajemniczać kolejne osoby i takim właśnie sposobem palił mój starszy brat bratowa i moja ciocia he he Leglaize !!!!

RapowePestki

Well-known member
Weteran
Buchów
4
oczywiście że z ziomkami <wodna> ale z koleżankami też jest baza <lol>

pawcior7

Member
Buchów
0
Ja lubie z ziomami ale najbardziej sam i ide na 1-2 godzinki se "pomedytowac" to mnie uspokaja i daje nowe pomysły na róznosci i problemy zyciowe<wodna>, a i najbardziej lubie z bongosa ciagnac bo nie cela komety<lol>

Woodmoon

Member
Buchów
0
Ze swoimi :D choc otwarty jestem na świat.
Raz sam zapaliłem do rozszerzonej wersji Lotra na kinie domowym i.. :D coż tam wewnątrz są co najmniej 3 rózne wersje tego filmu ;]

Pozdrawiam

krycha128

Banned
Buchów
6
Ja pale często z kumplami z osiedla i jest mi z nimi za***iście<wodna>, ale najlepiej to mi sie pali z dwoma moimi kumplami z którymi pierwszy raz paliłem:spalony: (pamiętam to: Koleś se wkręcił, że chce mu sie bekać i tak ciągle bekał:lol3:, ale ja byłem leprzy; Byliśmy u kumpla i tylko 1 był tam niepalący który miał pilnować porządku, żeby sie sąsiadzi nie dopie****ali ( i tak poleciał jeden haft przez balkon xD a kolesiowi w chaciedosłownie odpadł tynk ze ściany w ubikacji i ogulnie meta była)ten koleś niepalący podszedł do mnie a ja zaczołem sie z niego ostro śmiać, ten zaczoął mnie kopać, bo sie za głośno śmiałem, a najleprze było to ze ja nie mogłem przestać bo sie smiałem z tego ze on mnie kopie :freak: i tak w kółko. Troche obolały z tego wyszłem ale i tak było za***iście:yeahh:.

Takiej fazy jak za pierwszym razem miałem to juz chyba miał nie bedę a szkoda:spalony:

phil9169

Well-known member
Buchów
2
ziomkowie z osiedla, panie częściej-lepsza zabawa jest jak się zjaramy, poza tym to siostra i bracia-wszystko zostanie w rodzinie<joint>

sensidegustator

Well-known member
Buchów
1
najczęściej z dobrymi ziomkami palę, choć lubię też sam się zblancić. niestety nie mam palących koleżanek...:(

IceeKub

Well-known member
Buchów
0
Stała ekipa jak zawsze. Ale jak każdy jest niedostępny by wpaść na bucha to palę sobie sam ;)

pal ziułko

Well-known member
Weteran
Buchów
4
najczęściej z ziomkami, nowo poznanymi narkomanami. Nie lubie sam, uważam że palenie jest czymś co daje szczęście w towarzystwie choć nie powiem ze zdarzało sie samemu przyjarać, ale to już nie to samo:jaraczz:

Monster

Well-known member
Weteran
Buchów
26
ja ostatnio popalam sam jakos nikt czasu niema zabiegani wszyscy i powiem ze sam jest tez ciekawie<rotfl> ale jak tylko jest okazja to z ziomkami najlepiej:jaraczz:

henieg

New member
Buchów
0
z druga polowka hahaha nie ma to jak wzajemne uzupelnianie sie jak to mowia<lol2>

Volli

Well-known member
Buchów
0
Dobra ekipa to podstawa choć u mnie coraz ciężej z tym tak więc z każdym kto ma ochote

buszek

Well-known member
Buchów
1
najlepiej sie pali z dziewczynkami jak dla mnie :) lubie palić z osobą, którą dopiero co poznaje (np. 1 spotkanie). A najczęsciej pale z ziomkami i rzadziej sam - chociaz czasami lubie sam posiedziec i pomyslec :)

Włóczyblant

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Stała ekipa okolicznych growerów, czasem moze wpanie ktos z ,,zewnątrz'' ale to rzadkosc, bardzo lubie palic sam i głęboko rozmyślac na tematy, o których zazwyczaj nie mysle, gdy jestem ,,trzeźwy''...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół