akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

z tytem czy bez??

Wyszukiwarka Forumowa:

romper

Member
Buchów
0
siema..jestem nowy :) no i wlasnie mam pytanie czy mieszacie ziolo z tytoniem czy nie??(np kiedy palicie z zwyklej szklanej fifki-lufki z kiosku)
bo u nas np pali sie z tytoniem(chociaz ja nie) a gdy pojechalem do innej miejscowosci-do kuzyna to oni palili tylko na czysciocha(bez tytu) jak to jest u was?? czy jest roznica w mocy?? co sadzicie?

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Zazwyczaj dodaje sie tytexu dla smaku fajnego ;) a jak doassz 0,5g i tyton a samo 0,5g to nie ma roznicy i tak juz masz spalone 0,5g zioła np lub haszu
Tytoń to dobra rzecz do haszu a zioło raczej czyste powinno sie palic ;)

S

Sed

Guest
Hehe zioło to najlepiej z mietą mieszaj ja tak robie jak mam mało :( fajna sprawa nie psuje smaku i chyba też tak bardzo jak tytoń nie szkodzi :mrgreen:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
z tytioniem waniliowym, jakisms takim oryginalnym drozszym, nie podroba najlpesze sa dzoje :D

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Tytexu daje sie do smaku? Zajaraj czystego a z tytexem 50%. Oczywiscie zalezy jaka mieszanka i od gustu.

Ja zamierzam palic hasz z tytoniem typu ice :p

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
No jasne... ice :D od papierosow mnietowych mozna byc bezplodnym ponoc :p dlatego ja zawsze biore Red&white lub co tam jest :p mieszam 0,5g na 0,5 szluga i pale :p faziora az nie wiem co wokół mnie sie dzieje :p BIAŁY MIŚ polecam ci zjesc 1,5g haszu z jogurtem.... beda musieli cie podnosic z ziemi tak jak mnie :D

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
hehe a ja wam powiem ze na codzien pale z tyta 0,5/0,5 bo mi bardziej smakuje nawed ale w swieta pale czysciocha i sama gandzie hashu nie ruszam :mrgreen: wogole to ja chyba za mlody jestem :D

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Haszysz to to samo co czyste ziolo ale bez zbednych smieci. Tam to czysta zywica.

Ice nie jest mentolowy... ice jest po prostu ice :mrgreen:
A po zwyklych szlugach nie mozna byc bezplodnym? To chyba jakas bajeczka. Zreszta i tak na codzien szlugow nie pale wiec mnie to nie obchodzi. Wam tez radze nie palic :p

Hasz z jogurte, bubblehasz... to wszystko dopiero jak bede mial wlasne jaranie :p

romper

Member
Buchów
0
aha czyli tytek dodajecie do smaku?? ziolo nabite z tytkiem nie zyskuje na mocy?

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
zalezy czym jest owy tytex.. jezeli dasz tytoniu to u niepalacego moga sie zawroty glowy pojawic.

Jezeli zmieszasz z jakims serdecznikiem lub innym zielem to faza bedzie inna.

R

Rider

Guest
gdzies czytalem, ze jednak tyton [u palacego tez] letko zmaga moc ziela, ale w sumie jest to nieistotne... mozna by powiedziec ze z tytoiem pali sie bezpieczniej ziolo gdyz palenie czytego mocaza, moze spowodowac u poczatkujacego [niezbyt przyjemnom] faze tzw. przejaranie sie, ale to szczegol, nieistotne :p

R

Rider

Guest
na marginesie: bez tytoniu zdrowiej, nikotyna szybko uzaleznia! :p ....360.000tys przypadkow zgonu ponikotynowego w 1990 roku :p

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Bez!! Czysta MJ to jest to, tytexu nie trawie!! Nienawidze szlugów, ich zapachu, tego dymu- syf!! Tytoń dla smaku?? Głupi czy jak? Smak MJ jest nieporównywalnie lepszy od tytexu!! Zawsze wole sobie chudego, czystego lolka skręcić niż mieszać z tytexem :x

G

gorky17

Guest
Jak już dodaje tytek (a dodaje tylko wtedy, gdy trochę brakuje mi zioła do nabicia np. lufy) to używam West Ice. Jestem niepalący (oczywiście jeżeli chodzi o papierosy :D ) i nie przepadam za smakiem fajek - więc "lodowy" smak West'ow Ice w joint'cie itp. itd. dobrze mi robi :)

Dębal

Active member
Buchów
0
Ja mam pytanie z troche innej beczki a więc czy jak sie skreca jointa to ten tyton trza zmieszac z ziolem czy tak 50-50 czyli pol jointa ziola pol tytoniu. Moj kumpel zawsze nabija to wszystko w zwykłego szluga i na końcu to bibulki kawalek co mu zostanie "zakręca" i ostatnio sie znim klocilem :mrgreen: ze jak go tak nabije to powinien filter wyjac i wpie****ic jakis kawalek tekturki naprrzyklad od paczuszki od fajek ale on pie****i ze to nie ma roznicy wiec nie wiem kto ma racje ja czy on :mrgreen: 8)

Zapomnialbym czy do lufki to troche tytexu wsypac zeby ziolo nie wypadalo bo ja mama juz ziolo posiatkowane na male kawalki i powsypaniu do lufki to by sie chyba wysypalo?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół