• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

z tytem czy bez??

Wyszukiwarka Forumowa:
S

sdfsdf

Guest
rastaDZAsta napisał:
przestał mnie dusic kaszel który nie przechodził od tygodnia
ja tez to z tym kaszlem mialem :/ nie bakam 2 dni i nie mam kaszlu :D
rano to byla fest udreka :/ jak tylko rano wstawalem do szkoly to mnie wszyscy slyszeli jak sie dusilem.... wychodzily wiaderka na wierzch :p hehe

R

RaV THC

Guest
nie pale szlug ... a jaram tylko czyste zioło nie raz tylok jak jest mało to sie z tytką robi :p zeby dobic ale ogolnie czysta gandzia najlepsza :joker: :queen:

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Hmmm Tytoń paliłem chyba tylko z Haszem jak sobie JoJa kręciłem xD
A tak to do Lufy Nabijam tylko "Czystą" Marię xD

Ph0en!x

Well-known member
Buchów
0
u mnie to jest tak ze pale oszczednie ale zeby miec dobra faze.
jak pali wiecej osob, to wtedy daje tytexu, butla (chociarz juz odchodzi w zapomninie), albo Joint.
Najczesciej Joint, bo nigdy na nic nie mam czasu, a tak skrece lolka, i zapale sobie go jak poginam przez miasto.
co do czystej MJ, to oczywiscie taka najlepsza. Jak jest większa ilość to z przyjemnością bez tytku.

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hm czyscioch kozak ale nie kazdy sprzet sie chce dobrze jarac wiec polecam tyton ,DRUM, nie muli jest cieniutki i lekko wilgotny sam nei jarma szlug ale z drumikiem joincika stukne:) oczywiscie tyton do kupienia u nas made in holand:) elo eloszka hehehe :jocolor:

nuke

Well-known member
Buchów
0
Ja z tytoniem palilem moze ze dwa razy jak duzo nas palilo i rozrobilismy z tytoniem,tylko dlatego,ze chcielismy szybko spalic,a nie sie bawic w nabijanie dupki. A tak wogole to zawsze jak mam malo i pale sam albo z jednym kumplem to natlaczam w dupke i jest ok. Bez tytuniu,bez problemu.

Wiedzma

Well-known member
Buchów
0
Parę razy paliłam z tytoniem. Nie przeszkadzało mi to zbytnio, ponieważ palę i papierosy. Jednakże wolę palic czyste ziółko, bo wtedy czuje się ten smak i zapach - natomiast w przypadku mieszania, to wydaje mi się, ze czuć tylko tyton :albino: Z kolei moj chłopak papierosy pali dość sporadycznie - i jemu takie mieszanki bardzo przeszkadzaja.

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
ja lubie z tytoniem, poniewaz lepszy smak ma :) mi bardziej pasuje z tytoniem, ale oczywiscie ze szczypta szluga, a nie z calym czy pol :)

P

pit-pawel1

Guest
Dla mnie bzdura :salut: jarać w lufce tytoń i zielone... u Nas jaramy czyściochy :)
to jest to :tongue:

Chwału

Well-known member
Buchów
0
Nalepszy to jest blunt o smaku czekolady posmarowany miodem a w nim 1,5 grama.Nic tak nie odpręża.A jesli o palenie codzienne to trzeba byc bardziej oszczędnym.Zawsze z tytem ;)

porto

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jeżeli fifa to sam buch a tak lepiej ciupkę tytka dożucić

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
445
przepraszamy, ale w tej chwili nie można odczytać zawartości tego posta

Ostatnia edycja:

Aurax

Well-known member
Buchów
2
quakemind napisał:
ja lubie palic z tytoniem bo raz ze zamiast jednego blanta mam dwa i przyjemnosc trwa dluzej, dwa ze lepiej sie pali, trzy że mam lepsza faze jesli spale z tytkiem i wtedy nawet mniej ziółka wystarczy

ale tytoń ma nieprzyjemny smak! ja wole same ziółko

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
jak mi zostaje troche dymu to dorzucam tytex i luz.zawsze wiecej palenia jest :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół