• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

z tytem czy bez??

Wyszukiwarka Forumowa:

Chwału

Well-known member
Buchów
0
Aurax napisał:
quakemind napisał:
ja lubie palic z tytoniem bo raz ze zamiast jednego blanta mam dwa i przyjemnosc trwa dluzej, dwa ze lepiej sie pali, trzy że mam lepsza faze jesli spale z tytkiem i wtedy nawet mniej ziółka wystarczy

ale tytoń ma nieprzyjemny smak! ja wole same ziółko

Wtedy wrzucasz do bata R1 albo Cristala White'a i po problemie :smurf:

ttylka

Member
Buchów
0
ja pale z tytonem - proponowałem kolegom żebyśmy palili bez, a oni że każdy pali z tytexem :scratch: Jednak widze że trzeba spróbować czyściocha :pr: A z fajeczki wodnej też czyściocha ?

Chwału

Well-known member
Buchów
0
Jeśli chodzi o mnie to jest tak.Jak jest mało to pale z tytem a jak jest więcej to daje czysto.W obserwacji :)P) wynika jednak , że to jest tak:
Jak pale czyściocha to baniak łapie mnie po jakiś 10 minutach ; gdy pale z tytoniem to najpierw mam taką małą zwałke a później normalny baniak.W zasadzie to polecam zapalenie szlugi po kopceniu , troche tuninguje banie ! :p

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
W zasadzie to polecam zapalenie szlugi po kopceniu , troche tuninguje banie ! :p

potwierdzam,potwierdzam,potwierdzam :D chociaz w sumie to nie pale szlugow na codzien

Kaes

Member
Buchów
0
Jak mam palic ze szkła to zbijam czyściocha ,a jak lola to z tytexem.

Chwału

Well-known member
Buchów
0
w zasadzie dobrym zamiennikiem tytoniu są zioła do palenia o róźnych smakach.Są chyba na andergrand.pl

H

haszyszekk

Guest
Ja mam polityke ze najlepiej sobie z uprawy zostawiać liście i z nich robić mieszanki..
Nawet samce czy wczesne liście z samic (albo zżolknięte) daja dobry efetk..
W sumie jak sie wyczai kogos po uprawie to można tanio odkupić listowie.. bania na pewno lepsza niż ta MJ+tytex.. pozatym jak jakaś fajna i mocna odmianka a liście od topów to można kogoś oszukac ze "palimy czyściocha" hehe
Większosć ludzi wwala liście w makumba lub robi olejki.. ja wole tak :p czasem nawet same liście popalić lajtowo jest miło hehe
Kiedys użyłem bardzo fajnej herbaty Dilmach (aromatyzowana) i musze powiedzieć ze ładniej pachnie, lepiej wchodzi i ogólnie way better than tytex.. pzdr

Galuxu

Well-known member
Buchów
0
Chwału napisał:
w zasadzie dobrym zamiennikiem tytoniu są zioła do palenia o róźnych smakach.Są chyba na andergrand.pl

Nom, ja naprzyklad zanim sie zainteresowalem hodowla, to mialem w ogrodku z 4m2 miety :D zgolilem ja i od czasu do czasu zeby sie lepiej pchalo dodaje suszu :D Moj np. kolega zamiast miety woli dosypywac herbate mietowa... :pr: :puker: :scratch:

P.S Mieta jest naprawde gicior, smaczek fajny i wogole... a tytex smierdzi xD

Chwału

Well-known member
Buchów
0
bogusik2 napisał:
Kiedys użyłem bardzo fajnej herbaty Dilmach (aromatyzowana) i musze powiedzieć ze ładniej pachnie, lepiej wchodzi i ogólnie way better than tytex.. pzdr

Snob ! :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół