• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

za***ali krzaki pomocy :/

Wyszukiwarka Forumowa:

saguaro636

Active member
Buchów
0
siema :zjarany:
Jestem strasznie wk***iony ale mniejsza o to, do rzeczy:
Wjezdzam dzis na miesjcowke jak zawsze i cos mi ku**a nie pasuje za bardzo uklepana drozka dojazdowa mowie ch*j ide dalej, patrze i ok 100m od wejscia do miejscowki poucinane drzewka :pl: strasznie wk***iony ide dalej patrze a tu moj za***isty blueberry automat ktory naprawdę był kozacko rozkrzaczony za***any, ktoś wykopał go ewidentnie rydlem bo widać od razu, ide dalej a tam mazar za***any :/ mowie ku**a ostatnia szansa, i ok 20-30m dalej rosna ak i mazar nietknięte. Podlalem je dzis plantonem i podsypałem dolomietem. Moje pytanie brzmi: czy to mogla byc policja?? wydaje mi sie ze nie wyrywali by krzakow tylko przyczaili sie na mnie i mnie ***neli, wedlug mnie ktos z tych robotnikow kto ogarnia temat wbił i za***ał. Co robic dalej?? Zostawic tamte krzaki? Zostal im jakis 1-2tyg do scinki. Jechac tam dzis i ciac wczesniej czy ryzykowac i ch*j, nie za***ali za 1 razem to moze juz nie za***ią.

I naprawde rady na forum, że trzeba mieć 3 miejscowki sa jak najbardziej sluszne myslalem ze mnie to nie dotyczy ale ku**a mac kolejny out spie****ony, rok temu z 3 femkow 2 geje i 1 zachorował a w tym roku ku**a mać jakiś pie****ony złamas mi za***ał krzaki, wysadzilem w tym roku 10 krzakow ku**a zostaly mi 4 za***iste bo reszte cos wpie****ilo albo karły to jeszcze 2 mi musieli zapie****ic no nie :/

Sory za wulgaryzmy ale spodziewalem sie ze zbiore w tym roku ok 100g a bede mial 20 :| :| :|

G

Gość

Guest
1. To na 1oo% nie była psiarnia. Jak mówiłeś, psy lubią wyczaić takie krzaki i zaczaić się w pobliżu by Cie do***ać, No chyba, że była to suka, która lubi zajarać i ***nęła Twoje krzaki, co jest bardzo mało prawdopodobne.
2. Poczekaj z tymi krzakami, bynajmniej ja bym tak zrobił. Przecież to jest Twój nie ostatni OUT, za rok będzie lepiej. Powinieneś zrobić więcej niż 1 SPOTA, tak na wszelki wypadek
3. "Bez ryzyka nie ma zabawy" jak mawiał mój dziadek. Zostaw krzaki i poczekaj na rozwój sytuacji
4. Ewentualnie zrób biwak nie opodal swojej miejscówki i jak zobaczysz złodziei, łopata i zabij sk***ieli, potem zakop, będzie dobra gleba :D:lol3: ( Z tym 4 pkt. żartuje oczywiście)

Buchów
0
Heh stary miałem podobną sytuacje 2 lata temu tylko ze moje krzewy znalazła i wyrwała kochaniutka mamusia a rok temu znalazła suszący sie stuff i co zrobiła? Spaliła... ta żeby jeszcze ku**a w płuco to jeszcze bym zniósł a ta idiotka wrzóciła do kominka Całe osiedle jarało na mój koszt , pomyśl jak ja sie wk***iłem :/ Psy to raczej nie były bo by czekali na ciebie .. ktoś zwęszył twój spot i ukradł ,może nawet ktoś z forum ;p I zostawił ci reszte zebyś i ty coś zebrał A tamte roślinki już dochodziły? Sam musisz ocenić ścinać czy jeszcze zostawić Ale to jest 50/50 albo sie uchowają albo wrócą przeszukają i reszte za***ią .. Ja bym tam ścinał ,wolałbym mieć trochę słabszy stuff niz nie mieć nic ..

EasySativa

Well-known member
Buchów
0
mlody ja bym zrobil tak jak jest w 4 ptk bez jaj , nie mam skrupułów

saguaro636

Active member
Buchów
0
wlasnie nie, tamte roslinki kwitly juz ale nie byly napuchniete, ktos wydaje mi sie je za***al i spalil lub probowal przesadzic. chcialem miec grube ferie i wakacje a tu ch*j :pl::pl::pl:
a co do reszty to przeczekam az bedzie sloneczna pogoda bo narazie to chmury i leje to je zetne i wysusze gdzies na dworze

jak wysadze jeszcze automaty to dojdą???

ITSA

Well-known member
Weteran
Buchów
5
ja pie***le to jest sk***ysyństwo zaj***ć krzaki ale to jakieś matoły bo ścinać krzaki niedojrzałe to jakieś głąby. ide obczaić swoją miejscówke.

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
Przykra sprawa mam nadzieje ze wszystkich złodziejów spotka za to kara :pr: Lepiej jak by to sarna wpie****iła niż jakiś ku**s ma palić czyjegoś krzaka

Pśarnia na pewno nie a jeśli już to by wyrwali a nie wykopali tak jak piszesz automaty dochodzą wszystkie podobnie raczej dasz rade jak tera zamówisz pestki najwyżej zetniesz trochę wcześniej. Dobrze że się nie załamujesz i walczysz dalej :d

Powodzenia:spalony:

G

Guest

Guest
wlasnie nie, tamte roslinki kwitly juz ale nie byly napuchniete, ktos wydaje mi sie je za***al i spalil lub probowal przesadzic. Chcialem miec grube ferie i wakacje a tu ch*j :pl::pl::pl:
A co do reszty to przeczekam az bedzie sloneczna pogoda bo narazie to chmury i leje to je zetne i wysusze gdzies na dworze

jak wysadze jeszcze automaty to dojdą???
wysadzaj nowe dojdą spokojne ja wysadzam af 3 razy w roku ,od maja od lipca i od sierpnia pod koniec wrzesnia juz mam spokój z af dochodzą smiało moze te ostatnie troszke słabiej ale dochodzą , chodzi tu o mniejszy plon oczywiscie bo jusz noce chłodne ;)
pozdro;;;;;; :)

korass123

Well-known member
Buchów
0
Saguaro wiem co czujesz ;/ Dzisiaj poszedłem na miejscówkę do swojego Mazara i oto dziwna sytuacja. Coś lub ktoś, raczej mi się wydaje, że to nie moglo tego zrobić zwierzę wyrwało mi mojego krzaczka z korzeniami i rzuciło 2 m dalej. Do zbiorów brakowało troszkę więcej niż 2 tygodnie ;/// Wydaje mi się, że ktoś to zrobił, roślina miała robione lst a przy roślince leżały ładnie ułożone sznurki co nimi lst robiłem ;///

---------- Aktualizacja posta 22:30 ---------- Czas poprzedniego posta 22:29 ----------

wysadzaj nowe dojdą spokojne ja wysadzam af 3 razy w roku ,od maja od lipca i od sierpnia pod koniec wrzesnia juz mam spokój z af dochodzą smiało moze te ostatnie troszke słabiej ale dochodzą , chodzi tu o mniejszy plon oczywiscie bo jusz noce chłodne ;)
pozdro;;;;;; :)

Ja właśnie dzisiaj wysadziłem ładnie na outa i już jest pod butelkeczką :)

jacko

Well-known member
Buchów
0
mi dziś 2 automazarki za***ali,wnocy sk***iele musiały podbić na spota a tu do zbioru zostały 2/3 tygodnie, wk***ić się idzie jak pare miesięcy Twojej ciężkiej pracy poszło się je**ć, no nic jak spotkam złodzieja tonie miło skączy,
jakim To trzeba być sk***ielem żeby zabrać/zniszczyć wszystko

---------- Aktualizacja posta 22:46 ---------- Czas poprzedniego posta 22:43 ----------

to było w wiaderkach wieć nic trudnego zaj***ć taką rośline ;/. :pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl:

unnamed

Well-known member
Buchów
0
takie życie ...
albo sprzedajesz - albo kupujesz
albo masz pracowników - albo na ciebie robią
albo uczysz - albo ciebie uczą
albo RŻNIESZ - albo ciebie RŻNĄ ...
życie :)

---------- Aktualizacja posta 23:36 ---------- Czas poprzedniego posta 23:35 ----------

takie życie ...
albo sprzedajesz - albo kupujesz
albo masz pracowników - albo na ciebie robią
albo uczysz - albo ciebie uczą
albo RŻNIESZ - albo ciebie RŻNĄ ...
życie :)
światem rzadzą sprytni .....

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
ja pie***le to jest sk***ysyństwo zaj***ć krzaki ale to jakieś matoły bo ścinać krzaki niedojrzałe to jakieś głąby. ide obczaić swoją miejscówke.
Nie zapominaj że równie dobrze mógł to być jakis gajowy komunista który wykopał dla zasady-NARKOTYKI NIE!
Przykra sprawa ale tą opcje zawsze trzeba brać do rozgrywki outdoorowej nie mamy na to wpływu,nawet śmiem twierdzić że to nie tylko zależy od położenia miejscówki, robiłem dwa lata temu eksperymenty i wysadzałem jakieś pojedyńcze shamany blisko miejsc uczęszczanych czyli 20-30 metrów od jakiejś drogi nad jezioro i nikt ich nie ruszył rosły do października aż byłem zdziwiony że nikt tego nie przykminił, a czasem miejscówke się ma w ch*j w zaroślach i itak ktos wlezie, najczęsciej Ci co się tym opiekują, karczują chaszcze czy ch*j wie co robia w takich miejscach.

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół