nasiona marihuany

Za Duzo?

Wyszukiwarka Forumowa:
E

Exil

Guest
Witam, zapalilem sobie drugi raz bo za pierwszym byla lipa... A wiec wypalilismy z kumplem 1g na 2.Najpierw bylo fajnie potem byl dolek,nudnosci itd...Az tu nagle sie pozygalem,niewiem dlaczego moze dlatego ze zjadlem jakies kanapki w miedzyczasie?Czy za trzecim razem znowu sie pozygam czy jak,mam zamiar wypalic troche mniej.

R

Rider

Guest
Lol jestem ciekaw co to za towar był normalnie sie pali 0,5g na dwóch moze dlatego co ;]

E

Exil

Guest
Niewiem wasnie,moze dlatego ze cos zjadlem w miedzyczasie i w dolku zamknalem oczy i trzymalem glowe nisko.

gez

Well-known member
Buchów
0
skad ku**a my to mamy wiedziec? za duzo napewno nie wypaliles

S

Scoin

Guest
Kolejny przypadek żygania po bakaniu... tylko czy aby napewno powodem była zbyt duża ilość zioła ? a w ogóle kto w tych czasach pali 1g na dwóch, jeszcze zależy jaki to był giet, bo często przycinają o kilka luf od sztuki jak sie nie ma znajomości u dilera ;/

M

Melckor

Guest
Scoin napisał:
a w ogóle kto w tych czasach pali 1g na dwóch,
Ja pale u mnie 1 g wychodzi na 10 luf czasami wiecej i prawie codziennie pale na 2 :p

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
a moze po prostu twoj organizm nie akceptuje thc
lol

S

sdfsdf

Guest
nie no spoko :p ja wypaleilem rure na 3 i tez sie pozygalem ;] wczesniej wypilem tylko 2 bro i miotalo mna :/ mialem takie dreszcze ze szok :/ glowa w gorze ciagle i musialem chodzic... chodzic... chodzic... i jescze raz chodzic... pozyglalem sie przed klatka kumpla i poszedlem do domu :) obudzilem sie na... balkonie ;]
niewiem co jest tego przyczyna :/ ale mam takie domysly teraz bo tydzien temu mojego kumpla zplapaly paly :/ :bball: no i mial polowke przy sobie to wzielki go na komende :/ policyjni technicy stwierdzili ze to nie jest marihuana :D hehe i powiedzieli mu zeby zmienil dilera... ;] no a to bylo takie biale palenie... poczesywalo ladnie :) to moze byc powodem tego ze takie mamy akcje :p jakas chemia ***ana :/ najlepiej to palic swoje :)
Pozdro!

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Exil, poprostu się przejarałeś Proste

kolo

Member
Buchów
0
moze był to grass wymiaszany z amfa, dilerzy dodaja speeda zeby mocniej kopało...

Protektus

Well-known member
Buchów
0
A powiedz mi od kiedy palona amfetamina coś daje ?? Już predzej crack ale po cracku masz tylko chwilową fazke :) Pozdro

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
kolo napisał:
moze był to grass wymiaszany z amfa, dilerzy dodaja speeda zeby mocniej kopało...

kolejny bezsensowny mit...

Protektus

Well-known member
Buchów
0
No no zgadzam się zresztą już to gdzieś pisałem niech jeszcze myślą że jak maczają w wywarze z griboli to będą mieli haluny jak po wypiciu tego wywaru oczywiście wszystko to by się działo po spaleniu MJ namoczonej w takim wywarze HAHAHA ludzie pomylście troche :p Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół