akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Za ile je dziabać ? Super Critical x 20

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Mam 20 x Super Critical od QuakeMind.
Data kiełkowania to na oko 13.06.2012.
Pytam się bo pomimo iż wyglądają na gotowe odnoszę wrażenie że z dnia na dzień coraz szybciej pną się ku górze i rosną wciąż. ( słaba pogodna przez 2 tygodnie była ).:pl:
Uważam że jest zbędne dodawanie zdjęć ponieważ są niemal takie same a w ręcz symetryczne ,więc zrobiłem jedno losowej.
Na prawdę dziwna pogoda u nas, przez co winogron rósł nieregularnie.
Skargi uwagi i porady mile widziane:freak2:

djganja

Well-known member
Buchów
0
wrzuc normalne zdjecie na ktorym top jest ostry i najlepiej makro bo tutaj widac plame zieloną :zjarany:

pejdzys111

Well-known member
Buchów
0
dokładnie... wrzuc inne zdjecia bo po tych moge wywnioskowac ze na bank nie jest to czas na ścinke.... liscie cale zielone az ciemne zielone czyli gitara jest, jak zaczną żółknąć listki to dopiero ścinaj .takie moje zdanie jest:):harvest:

D

delete

Guest
Postaram się o aparat i do wieczora wrzucić nowe zdjęcia paru szczytów.
Po za bladnięciem liści od partii dolnych do góry i przechodzeniem z barwy białej w jasno mleczną co jeszcze ? W przypadku nie ścięcia na czas zaczną tracić "zawartość" lub pleśnieć ?:harvest: Zacząłem lać na kwitnienie planton k. Ile przed kosą flush należy zrobić ?

djganja

Well-known member
Buchów
0
patrz przedewszystkim na krysztaly pierw sa przezroczyste pozniej mleczne wtedy mozna juz scinac ale najlepiej zaczekac jak nabiora lekko bursztynowy kolor, im kolor trichomow bedzie ciemniejszy tym bedzie bardziej w fotel wbijac jak beda mleczne jazda bedzie bardziej 'high', :freak: aha flush kolo 3 tygodnie przed scieciem, a co do plesni jak bedzie miala warunki to sie wytworzy, a na serio nie mialem z plesnia do czynienia jak i niedokonczylem nigdy outa :p

D

delete

Guest
Daj im jeszcze z 2-3 tygodnie i nie lej im już tego plantona K bo ma za dużo azotu i dlatego masz wrażenie, że się 'pną'. Jeżeli boisz się o pleśń oprysk Amistarem na pleśń się przyda szybko ;)

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
Muszę je spryskać jeśli na żadnej nie widać żadnego śladu pleśni?
Boję się trochę tego Amistara bo czytałem troche i ludzie krytykują go że w warunkach takich jak są na chwile obecną u mnie potrafi spalić roślinkę. Po za tym jeśli do końca zostało 2-3 tygonie nie wiem czy warto ponieważ nie starczy czasu na flusha a Amistar wchłania się około tygodnia podobno.<joint>

PS. ciąć dopiero gdy liście zaczną trochę żółknąć czy to legenda ?<joint>
Ile może wyjść z jednej takiej ?

D

delete

Guest
Byłeś kiedyś rano na miejscówce? Tak koło godziny 6-7? Jak tak to powiedz mi czy jest rosa na trawie? :sunny: Bo pamiętaj, że to może przyczynić się do ataku pleśni, a wtedy w parę dni może być spory klops... ;)

PS. ciąć dopiero gdy liście zaczną trochę żółknąć czy to legenda ?
To nie żadna legenda jeżeli chodzi Ci o smak produktu końcowego...jest o niebo lepszy :joint:

Ile może wyjść z jednej takiej ?
Liczyłbym na 5-15g

D

delete

Guest
Byłeś kiedyś rano na miejscówce? Tak koło godziny 6-7? Jak tak to powiedz mi czy jest rosa na trawie? :sunny: Bo pamiętaj, że to może przyczynić się do ataku pleśni, a wtedy w parę dni może być spory klops... ;)

Może to i troche dziwne ale spot znajduje się 3 metry nad ziemią, rosa nie ma do niego dostępu <joint>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół