nasiona marihuany

Zabawka dla duzych chłopców ?? :|

Wyszukiwarka Forumowa:
M

malutka

Guest
Haha ... na innym forum jeden gościu mi napisał, że jestem za młoda i zebym przestała sie zajmować uprawą bo to są zabawki dla dużych chłopców <buhahahaha> śmiechu warte ... ja nie wiem czy wszyscy goście tak uważaja ??

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
chętnie pobawiłbym się twoją cipką

B

blancik

Guest
Odpowiedz jest prosta.
CHCESZ UPRAWIAć TO UPRAWIAJ, NIECHCESZ TO NIEUPRAWIAJ. I tak zawsze decyzja należy do Ciebie.

F

foger

Guest
malutka, po co Ci to ? słychasz mezo i chcesz jarac baty ? a moze to wpływ kalibra ? nie nie napewno nie znasz :/ hmm moze to wpływ kumpli z osiedla albo chęc bycia na" topie ",

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
dla powazania, naj wiekszym i najlepszym dileram na poludniu chicago jest......kobieta, nazywa sie Ewa

jak chcesz to szadz jak nie to nie

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
chętnie pobawiłbym się twoją cipką
Sleja znow dawno niezapie****iles wystarczajacej ci dawki jakiegokolwiek narkotyku i potrzebujesz absurdu... jesli poza internetem zachowujesz sie tak jak na forum to wspolczuje twojemu ch.uj.owi

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
foger napisał:
malutka, po co Ci to ? słychasz mezo i chcesz jarac baty ? a moze to wpływ kalibra ? nie nie napewno nie znasz :/ hmm moze to wpływ kumpli z osiedla albo chęc bycia na" topie ",

foger koniec ośmieszania siebie... zaprzestań.

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
foger napisał:
co ty robisz na forum o tematyce mj? wypie****aj

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
foger to marny klon lubosleji.
ta jak gdzies napisal sleja wszyscy jestescie klonami sleji... mysle jednak, ze to nie to, bo ten text to ch*j nie absurd. sleji nie chodzi o to zeby kogos wk***ic (choc w 25% tak) ale o to, zeby ludzie bluzgali o wszystko co sie napisze i miec dobra zabawe z kolejnych absurdow i gniewow. ten typ chcial raczej sprowadzic dziewczyne do parteru i rozpiac rozporek takze wypie****aj pozostaje

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Cz4rek napisał:
ta jak gdzies napisal sleja wszyscy jestescie klonami sleji... mysle jednak, ze to nie to, bo ten text to chu* nie absurd. sleji nie chodzi o to zeby kogos wk***ic (choc w 25% tak) ale o to, zeby ludzie bluzgali o wszystko co sie napisze i miec dobra zabawe z kolejnych absurdow i gniewow. ten typ chcial raczej sprowadzic dziewczyne do parteru i rozpiac rozporek takze wypie**** pozostaje

Wiem. foger chce się podniecić, że umie pisać i " grypsować ". Niestety panie doktorze fogerze bajki już się skończyły. Sleja jesteś prorokiem i naszym bogiem. :cheers:

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Blant napisał :lubosleji

co za mix hehehe

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół