• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Zabek czosnku wraz z konopia -Bodyguard??

Wyszukiwarka Forumowa:

Kopiacy Ptak

Well-known member
Buchów
0
czytalem na jakiejs stronie ogrodniczej ze jak sie wsadzi zabek czosnku w glebe to on odstrasza szkodniki owady ??
czy to jest prawda czy to dziala i czy nie bedzie zabierac duzo pozywki z gleby

mam podeformowane tygodniowe planty

nie wiem co im jest zauwazylem skoczkonoga jednego kiedys mialem ich setki

boje sie ze znowu bedzie plaga pomozcie <palacz>

D

delete

Guest
Próba nie strzelba . Ale gdybym to ja był w twojej sytuacji to nie ryzykowałbym i zrobił sprawdzony wywar tytoniowy , albo poszedł do ogrodniczego i kupił coś co pomoże .

abex

Well-known member
Buchów
0
Mi czosnek pomógł na prawdziwych pomidorach, obsypanym mszycą. Wystarczyło skropić je mlekiem z czosnkiem, a kawałki czosnku wrzucić w ziemie (pokrojone) - nie było śladu po szkodnikach.
Pomidory mają podobno wiele wspólnego z ganą, więc, mogło by pomóc - nie wiem.

Kopiacy Ptak

Well-known member
Buchów
0
w sumie to jeden ch*j co mi tam 10 krzakow jeden w ta czy w tamta i tak umiara wzucam zabek czosnku dodam ze jestem bez jarania i dziaij przy odkurzaniu boxa odkurzylem 8 dniowca i go oczywiscie oskalpowalem zostaly tylko t listki malutkie

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
To za***isty z Ciebie grower jak nie umiesz zadbac o planty, a to ze z***ales nastepna rosline to mnie akurat nie dziwi...

G

Gość

Guest
To za***isty z Ciebie grower jak nie umiesz zadbac o planty, a to ze z***ales nastepna rosline to mnie akurat nie dziwi...
Więcej HEJTÓW na tym forum! Tak jest o to chodzi. Ty nigdy przecież nie zaczynałeś hodować, od razu byłeś najlepszy...
BTW, sorry za OT

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Więcej HEJTÓW na tym forum! Tak jest o to chodzi. Ty nigdy przecież nie zaczynałeś hodować, od razu byłeś najlepszy...
BTW, sorry za OT

Stary...ale odkurzaczem??

"nie wspominam, nie planuje, nie oceniam, oczekuje
martwię się o niewielu, resztą wzgardzam, poniewieram
gdy w dniu sądu stanę z bogiem, za me życie sam odpowiem
za me życie sam odpowiem"

A hejtem nie jestem....
Chciałbym nie wiedzieć, nie wiedzieć na pewno
Że ludzie w większości w egoizmie więdną
Chciałbym nie być, nie być przekonanym
Że winni jesteśmy sobie sami

Kopiacy Ptak

Well-known member
Buchów
0
po 1 moje planty maja lepiej w zyciu niz ty po drugie odkurzylem go bedac na cisnieniu na bucha po 3 koklejny hejter -po 4 po co piszesz nie wnoszac nic dobrego

---------- Aktualizacja posta 04:12 ---------- Czas poprzedniego posta 04:10 ----------

ty no normalnie mnie wk***iles bolku ty ch*j wiesz w dupie byles z gownem se reke podales ;)

---------- Aktualizacja posta 04:14 ---------- Czas poprzedniego posta 04:12 ----------

heh to zasraniec jeden

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół