nasiona marihuany

Zaczynam sie niepokoic

Wyszukiwarka Forumowa:
J

Jazzmad

Guest
No wlasnie ....
4 dni temu zasadzilem 7 nasionek z nirvany wszyskie mialy malutkie kielki a zadna jeszcze roslinka nie zaczeła wybijac sie z ziemi
czy to jest normalne ?

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
pfff.... poczekaj jeszcze troche. po 1,5 tygodnia mozesz sie zaczac martwic... ku**a... wystarczy przeciez poczytac troche

zembfy

Well-known member
Buchów
1
roslinka moze wychodzic z ziemi kilka dni do 14 :) wiec poczekaj jeszce :D a skand kupiles nasionka ?;]

J

Jazzmad

Guest
nasionka sa z cannabis.fr.pl ak48
jedno nasionko rozkopalem bardzo dylikatnie i wygladalo tak samo jak je pakowalem do ziemi czyli kielek wcale sie nie powiekszyl.
wydawalo mi sie iz skoro nasiona sa z renomowanego sklepu powinny wyjsc z ziemi juz po 2 dmiach a tu lipa.

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Po pierwsze niepotrzebnie to rozkopywales to raz po drugie nasiona moga dosc dlugo wychodzic a po trzecie jak przelales moglo zgnic :tongue:

J

Jazzmad

Guest
rozkopalem tylko jedno i to bardzo dylikatnie
no a co do podlewanie to ziemia nie byla mokra tylko wilgotna z tym to raczej nie przesadzilem.

Ale skoro mowicie ze nasionka wychodza z ziemi do 2 tyg to poczekam.
No a po jakim czasie wam nasionka wychodzily z cannabis fr pl ?

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Pewnie nasionka ci zgnily! Albo za gleboko wsadziles....

X

XnX

Guest
hbsh napisał:
za gleboko wsadziles....
no tak tez moze byc? na jaka glebokosc zapodales pestki?

i nie masz co sie martwic... poczekaj poprostu...jak po 2 tyg goowno z tego bedzie to dopiero zacznij sie martwic :p

Greetz! :queen:

J

Jazzmad

Guest
to jest niemozliwe

sa zakopane na glebokosci 5 mm i byly tylko raz lekko zraszanie
bankowo zgnite nie mogly byc ani nie sa. Podejrzewam ze cos nie tak z nasionami moze byly jakies strare?

K

kubapoz86

Guest
ja kiedyś miałem 5 nasion z których nie było jednego który by nie wykiełkował ale jak podnosiłem chusteczke żeby zobaczyć czy kiełek urusł to prawdopodobnie uszkodziłem mały kiełek. Ja daję na 12 h do wody, a potem czy jest kiełek czy nie ma wsadzam do ziemi. Tym sposobem zawsze sie udaje.

Sys

Well-known member
Buchów
1
Tez tak robie na dobe do wody a potem na 1cm w ziemie i sa 100% tak jak w tym roku

Rekord

Member
Buchów
0
A ile zajeło ci wychodzenie z ziemi i jaką miałeś ziemie ?? Bo ja wsadziłem nasionka z cannabis.fr.pl jakies 5 dni temu do kubeczków po jogurtach do zwykłej ziemi do kwiatków o PH 6-7 i ciągle nic niewschodzi. :( jak czesto trzeba podlewać tą ziemie jak kiełek jeszcze z ziemi niewyszedł.Jak wkładałem nasionko do ziemi to kiełek było minimalnie widać. Z góry dzieki za odp.
Też sie martwie że nic z tego niebedzie :(

I jeszcze jedno gdzie te kubeczki z ziemią i nasionkami w ziemi powinienem zostawić żeby warunki były optymalne?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół