- Buchów
- 2
Dla przejrzystosci forum, jesli masz jakies dręczące pytania odnośnie outdoora to pytaj tutaj...
prawdopodobnie watek juz był omawiany...jesli nie, lub dyskusja sie rozwnie...
posty zostana odzielone i stworzony nowy temat
edit: NIE ZADAWAJCIE GLUPICH PYTAN BO TO SIE SKONCZY WARNEM.
Przyklady glupich pytan:
"czy dobrze jest trzymac rosliny w domu a potem jak podrosna dac na out?" - Kazdy glupi wie ze TAK!
"czy ziemia ze spota bedzie dobra?" - a skad mamy wiedziec jaka tam jest ziemia?
"czy moge dac sadzonki na outa w kwietniu?" - pewnie mozesz ale nikt ci nie da gwarancji ze nie bedzie przymrozkow
"czy taki zestaw nawozow jest dobry [lista nawozow jakie kupiles/zamierzasz kupic]" - kazdy nawoz moze byc dobry, wszystko zalezy od tego jak go stosujesz
"mam zamiar posadzic takie-to-a-takie odmiany, co myslicie?" - to ty masz myslec nad tym jakie odmiany jest sens sadzic na oucie a nie my!
"mam taki-to-a-taki plan dzialania [elaborat na temat miejscowki, kopania dolkow, odstepow, odstraszania dzikow/saren/zajecy itp], co myslicie?" - nic nie myslimy, nie pisz co planujesz czy o czym marzysz tylko wprowadz swoj plan w zycie i zrob fotorelacje.
Przyklady prosb o bana:
Wszelkie pytania nie zwiazane z outdoorem np o kielkowanie.
"ile gramow palenia zbiore z jednego krzaka odmiany..."
"jakich nawozow mam uzyc?"
"jak czesto podlewac?"
"jaka odmiane mam wybrac zeby bylo duzo palenia z niej"
prawdopodobnie watek juz był omawiany...jesli nie, lub dyskusja sie rozwnie...
posty zostana odzielone i stworzony nowy temat
edit: NIE ZADAWAJCIE GLUPICH PYTAN BO TO SIE SKONCZY WARNEM.
Przyklady glupich pytan:
"czy dobrze jest trzymac rosliny w domu a potem jak podrosna dac na out?" - Kazdy glupi wie ze TAK!
"czy ziemia ze spota bedzie dobra?" - a skad mamy wiedziec jaka tam jest ziemia?
"czy moge dac sadzonki na outa w kwietniu?" - pewnie mozesz ale nikt ci nie da gwarancji ze nie bedzie przymrozkow
"czy taki zestaw nawozow jest dobry [lista nawozow jakie kupiles/zamierzasz kupic]" - kazdy nawoz moze byc dobry, wszystko zalezy od tego jak go stosujesz
"mam zamiar posadzic takie-to-a-takie odmiany, co myslicie?" - to ty masz myslec nad tym jakie odmiany jest sens sadzic na oucie a nie my!
"mam taki-to-a-taki plan dzialania [elaborat na temat miejscowki, kopania dolkow, odstepow, odstraszania dzikow/saren/zajecy itp], co myslicie?" - nic nie myslimy, nie pisz co planujesz czy o czym marzysz tylko wprowadz swoj plan w zycie i zrob fotorelacje.
Przyklady prosb o bana:
Wszelkie pytania nie zwiazane z outdoorem np o kielkowanie.
"ile gramow palenia zbiore z jednego krzaka odmiany..."
"jakich nawozow mam uzyc?"
"jak czesto podlewac?"
"jaka odmiane mam wybrac zeby bylo duzo palenia z niej"
Ostatnią edycję dokonał moderator: