• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Zahamowany rozwój kwiatostanu?

Wyszukiwarka Forumowa:

wiewiorkawc

Member
Buchów
0
Witam.
Nasionko auto fem. Roślinka zaczęła 8 tydzień życia. Wiem, że niezbyt szczegołowe zdjęcie -na szczycie znajduje się kilka małych pistili/wąsków. Od ok tygodnia nie zmieniła się. Czy wszystko jest ok? Mijają dni, a ten kwiat jakby chciał, a nie mógł rosnąć ... bio boosta dwa razy już dostała

problem z pH wody? Jakie mniej więcej proporcje polecacie na oko by je obniżyć używając octu kuchennego?

edit:

Dlaczego kwas octowy się nie nadaje do obniżenia pH? Roślinka jest pod lampą, światła ma wystarczająco, nawet w pewnym momencie zacząłem myśleć, że jest regularem a światła cały cas ma 18/6, ale to raczej nie możliwe - nasionko od znanego producenta.

Ostatnia edycja:

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
ocet kuchenny nie sluzy do obnizania ph jak nie masz kasy na ph down to sok z cytryny jest ok,roslina rosnie na zewnatrz czy w pomieszczeniu?Moze nie ma wystarczajaco duzo swiatla zeby mocniej kwitnac...

Pain

Active member
Buchów
0
Spróbuj zmienić na 12/12. Może się ***neli.

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Tez mialem ten problem jesli ja nawoziles na vegu to możliwy jest duzy zasub azotu który spowalnia kwitniecie ja tak miałem roslina pokazała wloski i 3tygodnie takie same byly a łodygi były lepke tak jakby cała zywice tam sie zbierała nawet flush niepomagał pomogła cierpliwość:)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół