nasiona marihuany

zakup lampy hps400w

Wyszukiwarka Forumowa:

Patron

Well-known member
Buchów
1
Niewiem czy sa lepsze ale jesli sa zastosowane w tej lampie to znaczy ze sa ok
Lampa zrobiona recznie bedzie miała taka sama wydajnosc jesli bendzie miała ta sama zarówke+bebechy lampy
160 zł to dobra cena jak na lampe 400W
złozenie własnej lampy wyniesie cie mniej wiecej tyle samo badz nawet drozej!!pozdrawiam

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
wiadomo że sie nie opłaca to są lampy używane prawdopodobnie na granicy zużycia , totalnie sie nie opłaca , lepiej złóż ją sam. za***iste odbłyśniki są na www.hemp.pl lub www.growshop.cz

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
yoyy napisał:
wiadomo że sie nie opłaca to są lampy używane prawdopodobnie na granicy zużycia
Wymieniasz lampe i wszystko działa cacy.

yoyy napisał:
totalnie sie nie opłaca
Opłaca się bardziej niż Ci się wydaje. To, że masz swoją dziwną filozofię życia i myślisz, że wszystko co drogie nowe jest dużo lepsze od tańszego używanego to Twoje osobiste zmartwienie. Ja obecnie używam już drugą używaną lampę i nie mam żadnych zarzutów co do kultury ich pracy oraz ich sprawności (awaryjność).

Ziomek zamówił lampę identyczną z tymi na aukcjach i jest bardzo zadowolony więc się bardzo opłaca taki zakup.

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
a bierzesz pod uwagę że części w hurtowni elektrycznej wyjdą cie o wiele taniej ?? A pozatym przecież układ zapłonowy też się zużywa, tamte układy juz pewnie 2-3 żarówki przeżyły. Za 1/2 roku mi powiesz czy ci dział ok ?

Patron

Well-known member
Buchów
1
a
yoyy napisał:
a bierzesz pod uwagę że części w hurtowni elektrycznej wyjdą cie o wiele taniej ?? A pozatym przecież układ zapłonowy też się zużywa, tamte układy juz pewnie 2-3 żarówki przeżyły. Za 1/2 roku mi powiesz czy ci dział ok ?
biore pod uwage to ze ciezko jest dostac pojedyncze sztuki takich czesci z hurtowni!!jak sama nazwa wskazuje trzeba brac hurtowo iles sztuk i czeba jeszcze miec firme!!A w sklepie który sie zajmuje sprzedaza takich czesci narzucaja spora marże!!wiec według mnie jak najbardziej sie opłaca pozdro

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
yoyy napisał:
a bierzesz pod uwagę że części w hurtowni elektrycznej wyjdą cie o wiele taniej ??
BullShit! Poskładaj sobie z pojedyńczych części 400etke to w niejednej hurtowni przyprawią Cię o zawał cenowy. In my City mam sklep, który jest dystrybutorem Philips'a. Pytałem się ile wyniesie lampa + balast 70W. Pizgałem pół dnia jak koleś mi wy***ał 130pln za to wszystko. W innym sklepie półka z lampami PILA/Philips/Osram była podklejona cenami 60-130pln. Lampy na tej półce miały moc 100-250W więc nie ciekawie. Wiem, że mówie o sklepach ale w niejednej hurtowni ceny balastu potrafią dobić. Tyle co ziomuś zlatał za częściami to komedia. Nic nie kupił ostatecznie bo albo w ch*j drogo chcieli albo nie mieli jakiejś części. Kupił za 180pln używaną 400W jak na w/w aukcjach i zadowolony jak dwulatek z grzechotki.
Do tego różnica między składakiem z hurtowni a tymi lampami z allegro jest ogromna.
Hurtownia - wszystko składane we własnym zakresie
Wniosek: Dużo ***ania, żeby zrobić odbłyśniki itp.
Allegro - lampeczka w za***istej obudowie o profesjonalnym wyglądzie.

Patron

Well-known member
Buchów
1
dokładnie mi złozenie 250 wyszło statecznik 70zł zapłonnik 43złoprawka 16zł żarówka27zł!!jak najbardziej sie opłaca ta z allegro

sosna

Member
Buchów
0
patron troche drogo ja taki zestaw koluje za 100 złoty i wszystkie czesci oprucz startera sa nowka a za taka cene to dokladam 20 zl i mam 400wat (ostatni mój zakup a grzeje jak skurczybyk pomidor rosnie 1,5 cm na dzien )
wszyscy chetni do wymiany pogladów na temat sprzetu i pomocy w uprawach zapraszam do pogadania na gg 7342771

K

karan

Guest
Fajny ten czeski sklep tylko czy ktoś mógłby mi pomóc z zamówieniem? To znaczy... ile kosztuje przesyłka? Jak zamawiać i tak dalej...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół