S
sajkonyc
Guest
Zakupiłem nasionka White Widow Feminized - przyszły łądnie zapakowane, wykiełkowały zasadziłem i rosną niczego sobie.
Moje szczęście zmąciłą wizyta na tym forum, po przeczytaniu postów a propos "nasionowych oszustów" - miałęm prawie zawał, zrobiło mi się gorąco potem zimno. Otóż nasiona zakupiłem na www.chwast.com .
Wkładam w ten mój eksperyment tyle serca i wolnego czasu, iż jeżeli okarze się, że rzeczywiście zostałem oszukany i wyrośnie mi karma dla papug to pojade do pana Marcin K. **-*** ******* (reszta adresu na kopercie,w której przyszły nasiona) i wsadze mu te rośliny w du*e razem z DONICZKAMI !!!!!!!!!!!!!!!!.
Teraz prośba do was czy jest,ktoś kto potrafiłby powiedzie ze zdięcz czy te moje roślinki siędo czegoś nadają.
Większa roślina ma 4 i pół tygodnia, mniejsze maja 2 i pół tygodnia
Z góry dziękuje.
(nie wiedziałem do którego tematu wysłąć mój post jeśli - zle to go przesuńcie)
[ Dodano: 2006-06-05, 13:53 ]
Oczywiście rośliny hoduje w Holandii u cioci w Amsterdamie :thumright:
Moje szczęście zmąciłą wizyta na tym forum, po przeczytaniu postów a propos "nasionowych oszustów" - miałęm prawie zawał, zrobiło mi się gorąco potem zimno. Otóż nasiona zakupiłem na www.chwast.com .
Wkładam w ten mój eksperyment tyle serca i wolnego czasu, iż jeżeli okarze się, że rzeczywiście zostałem oszukany i wyrośnie mi karma dla papug to pojade do pana Marcin K. **-*** ******* (reszta adresu na kopercie,w której przyszły nasiona) i wsadze mu te rośliny w du*e razem z DONICZKAMI !!!!!!!!!!!!!!!!.
Teraz prośba do was czy jest,ktoś kto potrafiłby powiedzie ze zdięcz czy te moje roślinki siędo czegoś nadają.
Większa roślina ma 4 i pół tygodnia, mniejsze maja 2 i pół tygodnia
Z góry dziękuje.
(nie wiedziałem do którego tematu wysłąć mój post jeśli - zle to go przesuńcie)
[ Dodano: 2006-06-05, 13:53 ]
Oczywiście rośliny hoduje w Holandii u cioci w Amsterdamie :thumright:
Ostatnią edycję dokonał moderator: