akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Zakupy na allegro

Wyszukiwarka Forumowa:

emon002

Member
Buchów
0
Witam Chciałem się zapytać czy zakupy na allegro są przypałowe ? Nie chodzi mi o zamawianie lampy hps ale o na przykład ziemie uniwersalną ,dolniczki czy nawozy. Czy to jest tez przypalowe ?

Bonansa

Well-known member
Buchów
1
Masz paranoję jakąś? Ziemia i doniczki puki co są legalne.

pablopablo

Well-known member
Buchów
0
Masz paranoję jakąś? Ziemia i doniczki puki co są legalne.

Nasiona konopi, lampy HPS też :p Nie w tym rzecz przecież... Takie rzeczy kupują nie tylko ganjafarmerzy, bo i hodowcy papryczek czy innych roślin. Poza tym growshopy na all... mają po kilka tysięcy zakończonych aukcji, nie wyobrażam sobie żeby policja każdego chciała sprawdzać :lol3:

Choć prawda jest taka, że pewnie ponad 90% zakupów robią zielarze i lepiej na zimne dmuchać, ja zamawiam bezpośrednio z growshopu na paczkomat na lewą karte sim i śpie spokojnie.

swiadom

Well-known member
Buchów
0
Oczywiscie paranoi miec nie ma sensu. Wszystko trzeba wyposrodkować.

Po 1. na allegro działa specjalna jednostka zajmujaca się przestepstwami zwiazanymi z allegro. Skupiaja sie glownie na oszustwach i wymuszeniach ale kto wie czy allegro nie raportuje im o przedazy "newralgicznych" produktów. Na pewno jezeli robisz male zakupy to raczej nie powinno sie miec problemu ale jak kupujesz czesto mozesz miec wieksza szanse na odwiedziny. Juz nie raz ktos mowil,ze cos zakupil na allegro i odwiedzila go policja.

Po 2. Zdarza sie, że urzedy skarbowe sprzedaja tam sprzet, ktory zostal zabrany hodowcom iwprowadza go ponownie na rynek.

Po 3. Pablo dobrze mowi. Przeczytaj ten tekst: http://wolnekonopie.org/2016/08/10/12673/

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół