akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Zamawianie sprzętu/nasion na swoje dane

Wyszukiwarka Forumowa:

youngm420

New member
Buchów
0
Jeśli zły dział przepraszam. Przychodzę z pytaniem, ponieważ nie widziałem z najbliższego czasu takiego wątku i wolę się czuć bezpiecznie. Jak jest teraz z zamawianiem sprzętu i nasion do uprawy przez internet na swoje dane? Pytam, ponieważ głupio zrobiłem i wszystko zamówiłem na swoje dane. Mieszkam w bardzo małej miejscowości i nie wiem czy dalej jest duże ryzyko uprawy. Kontynuować czy wyrzucić to w pi*du?

Bortek

Uprzejmie Donosze...
Weteran
Buchów
31,884
Odznaki
5
Jeśli zły dział przepraszam. Przychodzę z pytaniem, ponieważ nie widziałem z najbliższego czasu takiego wątku i wolę się czuć bezpiecznie. Jak jest teraz z zamawianiem sprzętu i nasion do uprawy przez internet na swoje dane? Pytam, ponieważ głupio zrobiłem i wszystko zamówiłem na swoje dane. Mieszkam w bardzo małej miejscowości i nie wiem czy dalej jest duże ryzyko uprawy. Kontynuować czy wyrzucić to w pi*du?
Jest jak zawsze nie zamawia sie na swoj adres bo po co ryzykować.

Alfons

Well-known member
Buchów
2,940
Odznaki
4
Teraz to nikt nie wie czy będzie przypał
Ryzykfizyk...
Ale wiem że są tu tacy co zamawiają na swój adres i uprawiają z powodzeniem...
Żeby zamówić anonimowo musisz mieć numer tel na slupa konto bankowe i adres lub ziomka co nie uprawnia i zamówi dla ciebie, to też niesie pewno ryzyko że komuś powie...
Osobiście robię zakupy stacjonarnie i płacę gotówką.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół