• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

zamiast doniczek sama gleba w Boxie

Wyszukiwarka Forumowa:

ZielonyLudek

Member
Buchów
0
Witam, zrobiłem zabudowę o wymiarach 1.5m x 1.8m i wysokość 2m ile maksymalnie roślinek mógłbym tam posadzić, przymierzam się do 20 automatów z tym, że chciałbym rozsypać tam warstwę gleby, aby nie zajmować miejsca przez doniczki czy takie rozwiązanie ma sens?

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
jakieś podziałki będziesz musiał zrobić bo inaczej rośliny będą walczyły między sobą o suple z ziemi :)

G

Gość

Guest
Zły pomysł, rośliny nie będą jednakowe, gorsze padną, bo będą rywalizowały z silniejszymi. Ogólnie lepiej upchaj tam doniczki.

PS. Sorry, że powtórzyłem, ale miałem długo tą kartę otworzoną i myślałem że nikt nie odpisał.

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
a jeśli ziemia będzie odpowiednio nawożona ??
koledzy wyżej już ci odpowiedzieli. jak będziesz za dużo nawoził to przepalisz krzaki. Nie kombinuj, poza tym wyciąganie minerałów przez szybsze i silniejsze to po pierwsze, a po drugie jak zdarzą ci się np 2 chłopaki, to będziesz je wyrywał razem z korzeniami sąsiadujących panienek. możesz powiedzieć, że nie będziesz wyrywał tylko zetniesz chłopaków i ch*j, ale wtedy korzenie zaczną ci gnić w glebie.
I to tyle w temacie, więc odpowiedź masz, ale decyzja nalezy do ciebie
z fartem
<coolpalacz>

G

Gość

Guest
Nie słuchaj bzdur poprzednikow.
Konopia to roslina siewna.
Wystarczy 25-30 cm miedzy plantem w IN.
Zrob kojec z drenażem.
20 Auto (oczywiscie femi) wiec 500l dobrej ziemi i bedzie gitara.

Bokbrzek

Well-known member
Buchów
1
Jak się upierasz przy posadzeniu wszystkich razem to dodaj mikoryzę

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
ja pie***le wstaw poprostu kartonowe przedzialki i tak jak koleg wyzej napisal 200l ziemi i jechane :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół