akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Zamotanie

Wyszukiwarka Forumowa:
B

bartuss2

Guest
Siemka.
Wczoraj pierwszy raz jaralem, mielismy 2 kostki haszu. Bylo nas 3. Jaralismy z lufy ale takiej wiekszej. Wzialem pare buchow, ale jeden taki naprawde wiekszy. i po jakims czasie czulem sie lekko zamotany, na 10 sek myslalem ze umre. potem kumpel zaczal mnie filmowac: "ty sie dolujesz chlopie zaraz bedzie zygal", ale sie nie dalem :p i przysiadlem sie do nich zaczalem gadac i spoko. Potem oni zjarali 2 lufe, ja nie chcialem, po jakims czasie czulem juz sie rozluzniony i wiedzialem ze nic mi nie bedzie to zjaralem 2 lufke, wzialem 4 dobre buchy, i zabardzo nic nie cuzlem,inaczej sie czulem ale nie az tak. Teraz siedze w chacie, dzisiaj mam drugi raz zajrac kostke we 2. Ale czuje sie rozkojazony jakbym mial dziury :p myle okna na gg itp. bo cialge sie boje ze dostane schizofrenie. co to moze byc?

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Tutaj powinienes zamiescic ten temat choc bog jeden wie czemu nie dopisales go do jakiegos z juz istniejących :scratch: :tongue:

B

bartuss2

Guest
VipGrower napisał:
Tutaj powinienes zamiescic ten temat choc bog jeden wie czemu nie dopisales go do jakiegos z juz istniejących :scratch: :tongue:
hah a myslalem ze umiescilem w dziale "Działanie" lol ale sie otepilem, to tak zawsze jest? po jaranu?

Patron

Well-known member
Buchów
1
zawsze po jaraniu jest fajnie ale wtedy niektórzy nie mogą pisac na forum bo czasem piszą takie pierdoły a potem mówia ze to wina tego ze byli ujarani!! :geek:

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
Patron napisał:
zawsze po jaraniu jest fajnie ale wtedy niektórzy nie mogą pisac na forum bo czasem piszą takie pier******** a potem mówia ze to wina tego ze byli ujarani!! :geek:

a ja sie zjaram i pisze normalnie tylko czasami jak zamocno to nie moge bo za duzo mysli
i sie pier...i :D
ps. 15 min. temu spalilem 2 szkielka mojego lra na sprobe i powiem ze nawet niezle wali :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół