• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Zamowilem nasionka, czy moje obawy sa zbedne?

Wyszukiwarka Forumowa:

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Witam, dzisiaj o 13 zamowilem nasionka, jestem w goracej wodzie kompany i nie doczytalem do konca opisu i dopiero po zamowieniu zobaczylem w tytule "Female/Regular" Czy to oznacza ze moje "Ak 47" Bedzie odmiana meska mieszana z zenska?

https://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/serious-seeds-ak-47/prod_2445.html

Tutaj daje link do tego co zamowilem

PS. Pierwszy raz bede hodowal sensi, wiem powinienem najpierw poczytac na forach. Ale o to juz nie karajcie.<shiza>

Bless dla wszystkich co zagladneli ;)

---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:40 ----------

Dodam ze do niej byl dolaczony taki opis.

Sex: Regular & Feminized
Type: (Mostly Sativa)
Flowering: Photoperiod
Height: Medium to Tall
Area: Indoor & Outdoor
Genetics: Colombia x Mexico x Thailand x Afghanistan

PS. Dobre to bedzie :D?

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Co masz na mysli mowiac "ziomeczka" ?

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

Aha, plec meska. niee, juz doszlem do wniosku ze dobrze wybralem, bylo tam do zaznaczenia albo Feminized albo regular, a w tytule bylo napisane tak jak bylo poniewaz byly 2 mozliwosci do wyboru ;)<shiza>

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Teraz pytanie czy mial ktos ztycznosc z taka wiazanka genetyczna :D?

Genetics: Colombia x Mexico x Thailand x Afghanistan

<sex>

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Napisze za okolo 9 tygodni i bede opisywal co 3 dni an forum jak z tym jest, a na koncu jak smakowalo :D

alacannabis

Member
Buchów
0
bedzie dobre i na 97% nie bedzie to meski osobnik. jest napiasne ze to nasiono feminizowane

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
A tam jest napisane Mostly Sativa, czyli paczki beda pecznialy ale jak sie je ususzy to beda mniejsze i z mniejsza iloscia zywicy niz w indica?

---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

Jeszcze tak dla pewnosci, to nie jest Automat czyli oswietlenie od pierwszego wlozenia do gleby 24/0, a pozniej jak bede mogl rozpoznac plec zmienic na 12/12 czy dopiero jak przestanie rosnac zmienic na 12/12?

Strusiu

Well-known member
Buchów
0
A tam jest napisane Mostly Sativa, czyli paczki beda pecznialy ale jak sie je ususzy to beda mniejsze i z mniejsza iloscia zywicy niz w indica?

---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

Jeszcze tak dla pewnosci, to nie jest Automat czyli oswietlenie od pierwszego wlozenia do gleby 24/0, a pozniej jak bede mogl rozpoznac plec zmienic na 12/12 czy dopiero jak przestanie rosnac zmienic na 12/12?
jezeli masz femi i niejest automatem twoja roslinka to od wykielkowania do 6 tyg zrób weg 18/6 to jest najlepszy fotorepid niedawaj 24/0 niebede tlumaczyl dlaczego... poczytaj. po tym czasie przeloncz se 12/12 tak zwana faza flo. wega mozesz zrobic krótszego lub dluzszego zalezy od tego czy chcesz mniec szybciej palenie ale mniej czy tez troche wolniej ale wiecej. Jak na pierwszy raz zrob tak jak ci napisalem a bedziesz mnial co palic

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Czyli mam zrobic 18/6 przez 6 tygodni na rosniecie nastepnie po 6 tygodniach przelaczyc sie na 12/12 na flo. ? Dziekuje za odpowiedz ;)

alacannabis

Member
Buchów
0
jak jestes niecierpliwy to mozesz przelaczyc na flo po 5 lub 4 tyg, roslina bedzie po prostu mniejsza, sam decydujesz kiedy ma zaczac kwitnac.

G

Gość

Guest
Witam, dzisiaj o 13 zamowilem nasionka, jestem w goracej wodzie kompany i nie doczytalem do konca opisu i dopiero po zamowieniu zobaczylem w tytule "Female/Regular" Czy to oznacza ze moje "Ak 47" Bedzie odmiana meska mieszana z zenska?

https://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/serious-seeds-ak-47/prod_2445.html

Tutaj daje link do tego co zamowilem

PS. Pierwszy raz bede hodowal sensi, wiem powinienem najpierw poczytac na forach. Ale o to juz nie karajcie.<shiza>

Bless dla wszystkich co zagladneli ;)

nie przejmuj sie jaki problem przyjda nasiona nie odbieraj po ch*j ci regularne...
albo zadzwon do goscia przepros i powiedz ze nastopila pomylka..
masz wielu sprzedawcow w internecie wiec wybieraj opcje i zamawiaj inne:D

pozdrawiam !

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
1. Juz zaplacilem :D
2. Wybralem feminizowane poniewaz zaznaczylem to. (Masz na zdjeciu) :p

clear.gif

Blogoslawic cie bracie za pomoc :) <shiza>

---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:12 ----------

cannabis, wlasnie o to mialem najwiekszy problem, nie wiedzialem kiedy bede musial przelaczyc na flo. Rozjasniles mi juz to, dziekuje !! :) Czekamy na :harvest: :]

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie ustalaj sobie z gory kiedy przelaczysz na flo. obserwuj i planuj. jak masz niewielkiego boxa bedziesz musial wega skrocic, jak cos spie****isz i roslina bedzie zamulac to przedluzyc... tak wiec wsadzaj pestke w ziemi i czekaj ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół