akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Zanim zaniose na spota...

Wyszukiwarka Forumowa:
G

golota23

Guest
na dachu ?

z tym helikopterem chyba zartujecie, rosliny nie bedzie widac ja siebalem ze moja widac z dołu z podworka jak stoi na parapecie ale niewidac nic 3 pietro tylko, ale uwazaj bo ci amperdog zje rosline
ptaki rozdziobią, polozylem raz doniczke na 2 dzien byla rozkopana gleba, wiadomo ze na dachach maja ptaki miejscowki a jedzenia szukaja w ziemi, doniczka + ziemia + ganja ? kokos dla ptaków :)
elo pomogłem co :p hehe

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ale mozna zrobic mini szklarnie ze skrzynki na pieczywo np. i nic sie nie czepi.

P

p1t3r3k

Guest
Hmm Moim zdaniem pomysł całkiem w cipke :D
Skoro i tak tak nikt nei wchodzi...
Mały problem jak podlewac?
2--> helikopter ~~ to nie mendy policyjne tylko R2 (psychiatrzy:D) :D

Pozdro!

minnetou

Well-known member
Buchów
0
Pomysł genialny, bo sam też na niego wpadłem :king: A co do wiatru i takich tam to mój starszy zrobił sobie kiedyś ogródek z 2 duuużych skrzynek na dachu bloku 4piętro i nic nie przeszkadzało roślinkom a to były jakieś badyle napewno mniej wytrzymałe od konopii. wogule excluzive bo kiedy chce to moge zajrzeć bo muszę wyjść tylko przez okno z pokoju. Na szczęście znudził mu się ogródek i teraz synek bawi się w rolnika :bounce:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół