- Buchów
- 0
Witam ,znam wiele osub,które dostały zapaści po trawie mimo innymi ja jestem taką osobą.Spalenie dużej ilośći w krutkim czasie objawia sie u mnie kołataniem serca,drgawkami,krutkim oddechem,myślami które mnie doprowadzają do obłędu,uczucie ze umieram.Jak mam temu zapobiec?Lubie palić,czasami jest za***iscie,a czasami własnie jest ten stan,znam dziewczyna którą po wiaderku zabrali do szpitala.Nie było to przyjemne:/ Nie wiem własnie jak mam to nazwać,ale odpowiadnia nazwa to bedzie chyba zapaść.
Edit:Zapaść - stan ostrej niewydolności krążenia połączony z nagłym spadkiem ciśnienia krwi, objawiający się silnym osłabieniem i uczuciem zamierania, często z utratą przytomności. Przyczyną zapaści może być: wstrząs, uraz, krwotok, niedotlenienie, odwodnienie, infekcja lub przedawkowanie leków i środków odurzających. Zapaść zagraża życiu dlatego wymaga szybkiej interwencji lekarza.
Edit:Zapaść - stan ostrej niewydolności krążenia połączony z nagłym spadkiem ciśnienia krwi, objawiający się silnym osłabieniem i uczuciem zamierania, często z utratą przytomności. Przyczyną zapaści może być: wstrząs, uraz, krwotok, niedotlenienie, odwodnienie, infekcja lub przedawkowanie leków i środków odurzających. Zapaść zagraża życiu dlatego wymaga szybkiej interwencji lekarza.