• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Zapaść po trawie

Wyszukiwarka Forumowa:

awmb3

Active member
Buchów
0
jak palicie szczurzą kupę, to się nie dziwcie....

M

Maitreya

Guest
No przecież zaśnięcie to podstawowy skutek tzw. zwały, jak się zapali za dużo na raz! A jak do tego np. jest się jeszcze po wódce, to niewprawiony pada jak mucha i nie idzie go dobudzić.. :)

clavv

Well-known member
Buchów
0
Zapaść po trawie nie istnieje to ty się ocknij ;]

Co najwyżej po prostu zasypiasz...
Gdybym nie mial to bym nie mowil... Przeczytaj definicje zapasci. Nie musisz mdlec zeby miec zapasc.

clavv

Well-known member
Buchów
0
Tak macie racje nie ma. I ku**a nagle 10 osob sie zmowilo i pisza ze cos takiego jest. No ku**a co za ludzie... To ze ten czy tamten nie mial nie znaczy ze czegos takiego nie ma.

IceeKub

Well-known member
Buchów
0
weś sie niestresuj swieżak bo się zsikasz ;-)
tak Cię jara zapaść że się tak dusisz ?

clavv

Well-known member
Buchów
0
weś sie niestresuj swieżak bo się zsikasz ;-)
tak Cię jara zapaść że się tak dusisz ?
swiezak to Ty sobie mow do kumpli z podworka jak nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie monitora, chyba ze uzyles tego sfrmulowania tylko przez wzglad na range forum.
A co do tematu to kolejnego Ciebie odsylam do wikipedii i zagadnienia zapasci. Zapasc nie laczy sie z omdleniem wiec jak przeczytasz regulke to zobaczysz ze cos takiego moze wystapic nawet po szklance mleka.

G

Gaynet

Guest
Nie wiem czy po ziolku mozna miec zapasc, ale moja laska jak zaczela palic raz chwycila taka banie ze zaczela sie trzasc, miala drgawki i konwulsje. Wydawalo jej sie ze umiera i widziala biale swiatlo w tunelu, poplakala sie i nie potrafila tego opanowac :p. Mialem fess dylemat czy nie dzwonic po pogotowie, wygladalo to naprawde groznie. Na szczescie nie jestem glupi i wiem ze ziola nie mozna przedawkowac, wiec nie zadzwonilem. Po pol godziny zasla i obudzila sie po paru godzinach. Nigdy wiecej czegos takiego nie miala, nie wiem co to bylo ale wydaje mi sie ze po prostu bad trip, to siedzi w glowie. Sam nieraz mialem cos takiego jak zaczynalem palic lub po dluzszej przerwie. Co innego jak ktos ma problemy ze zdrowiem, slabe serce czy cos podobnego wtedy moim zdaniem palenie nie jest wskazane. Jak dopiero zaczales palic lub wracasz do sportu po dluzszej przerwie pal malo, 2 lub 3 maszki wystarcza.

Pozdrawiam:spalony:

yanchik-planchik

Well-known member
Buchów
38
Ja raz na początku jak zacząłem palić miałem ostrą banie, w ciągu dwudziestu minut zemdlałem kilka razy. Padałem budziłem się, wstawałem i znów gleba. Wtedy wypaliłem kilka szlug pod rząd i trzy mocne buchy z wiadra. Dopiero po kilku godzinach konkretnego snu wróciłem do normy. Więc myślę, że zapaść po trawie jest jak najbardziej możliwa.:zjarany:

D

delete

Guest
a ja raz zemdlalem po trawce i sie wscale nie chwale ... [hehe]

C

czinkłoczento

Guest
jak my dalismy osiedlowej piz**ie zapalic kosiorka to po 4 buchach lezał na glebie w naszej kanciapie z 2 h nie bylo z nim kontaktu..mowił nam zepalił wczesniej ale chyba KŁAMAŁ i odleciał ciut za bardzo..

.K.O

Well-known member
Buchów
1
chyba miala nieczyste mysli wzgledem ciebie.

G

Gość

Guest
Zapaść może się zdarzyć każdemu, bez względu na staż palenia. Palę 27 lat i 4 tygodnie temu po mieszance wódki z MJ upadlam na kolana i naderwałam więzadła krzyżowe w prawym kolanie. Jakby sterczał kamień to bym nie żyła, bo walnęłam głową o glebę, a wstałam po 5 minutach i dalej piłam i tańczyłam.:)

S

Sławuś z council estate.

Guest
Zapaść może się zdarzyć każdemu, bez względu na staż palenia. Palę 27 lat

O kurde to ile masz lat ogólnie?

Jeśli można spytać.

Mojemu koledze się zdarzył zły trip z kołataniem serca. Nic poważnego. Nie umarłby nawet gdybyśmy go obśmiali i uciekli. Opalaliśmy lufę po dwóch gramach jamajskiego stuffu z Amsterdamu i ja miałem super jazdę a kumpla zgięło i popsuł mi tym wieczór. Trzeba się było opiekować nim i wozić go windą tam i z powrotem przez 11 pięter. Przeżył i teraz jest doktorem nauk przyrodniczych na jednym z najlepszych polskich uniwerków.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół