• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Zapaść po trawie

Wyszukiwarka Forumowa:

ognio

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Zapaść może się zdarzyć każdemu, bez względu na staż palenia.

zgadzam sie w zupelnosci ja pale od jakichs 15 lat i ze 3 tygodnie temu padlem w kiblu na kolana i za***alem szczekom o sedes, po mdwoch minutach wstalem i czulem sie jak mlody bog. a wczesniej to kila lufek wypalilem nic nadzwyczajnego, czy cos.

Lig

Member
Buchów
0
Raz jeden bylem świadkiem "zapaści". Kumpel narzekał na serducho, momentami twierdził wręcz, że mu nie bije ale po paru minutach się ogarnął i ruszył na imprezę. To był jego pierwszy i ostatni raz jak przypalał. W sumie nic się nie stało tylko marną miał jazdę, może troszkę się bał i tak wyszło dziwacznie.

rasta123

Well-known member
Buchów
0
Moj kumpel po buchu z fifki jak stał tak spłyna na kolana i twierdził ze nie mugł wstać. Smiałem sie z niego ale jak doszła do mnie kolejka to aż mi w glowie zawirowało po buchu.
Paliliśmy wtedy pierwszy raz stuff z holandii

frozek

Well-known member
Buchów
0
...to nie jest zadna zapaśc hahaa.....
to zalezy od psychiki i nazywa sie to nerwica :) ..Czlowiek po ostrej ilosci poczuje na chwile nieogar czyli zagubienie w wlasnych myslach normalne objawy przepalenia(za duza ilosc spalona w przeciagu 5 min) i zaczyna sobie wkrecac, ze skoro juz tak sie czuje to bania wciaz wchodzi i bedzie gorzej i sobie podkreca, serce zaczyna nierowno walic, mamy napady dziwnie nie mogac zlapac oddechu, czujemy dziwne kłucie w klatce piersiowej, do tego w mordzie kompletna sahara..prosto mówiac, pod wplywem stresu, obawy przed czyms wkręca nam sie krzywa jazda , prosto mowiac bad trip ktoremu wlasnie towarzyszą takie objawy ...
Sam to przerabialem jak bylem dzieciakiem i palilem za duzo bomb na raz + do tego zle towarzycho w ktorym czulem sie niepewnie i niekomfortowo ..dziwna sprawa dobrze ze juz z tego wyroslem :)

Kitty

Well-known member
Buchów
0
teraz jest dobry okres dla takich ktorzy maja chore sieki po jaraniu poprostu jak sie przepalicie przytulcie sie do cieplego grzejnika i odplywajcie w kraine snów %-)

Djbuh

Well-known member
Buchów
0
Proste palisz jakieś hemole :zjarany:albo typowe squny. Dużo zależy od odmiany nie powiem też raz miałem nie mogłem się ruszać nawet poprostu się przewróciłem po wiaderku i leżałem z krótkim oddechem z niewielką świadomością.Zapal Jointa<joint> z tytoniem nie ma takiej mocy a i tak fajna zabawa.

To nie wyścig pamiętaj nie jest najlepszy kto więcej tylko kto z głową

G

Gość

Guest
Ja też miałem kilka razy ową "zapaść" ale sam osobiście twierdze że to kwestia psychy Trip to normalna żecz no niezdaża sie często na lae wiadomo jak już ktoś napisał "dobry humor dobra faza zły humor hujowa faza" to norma:spalony:pozder:D

szpadyzor

Active member
Buchów
0
Może zmień dilla... dosypują wam dopalacze. mój kumpel nie wiedzial co sie z nim dzieje jak zapalił to świństwo. serce mu waliło i nie mógł oddychać.

pozdro

szmelc

Well-known member
Buchów
0
wez sie chlopaku nie truj. szkoda zdrowia bo kiedys cie jeszcze nie wybudza.

krysztalowysmok

New member
Buchów
0
Maitreya ma racje i pare osob na tym forum, debile ktore tego nie przezyly bd pisac ze to niemozliwe, a jednak, mam 23 lata i pale od 15 roku zycia ale to co przezylem dzisiaj to byl koszmar, od wczoraj palilem cos dziwnego, mial to byc afgan lecz byl jakis dziwny w smaku, wczoraj palilem to i nie bylo tak zle tylko raz poczulem dretwienie konczyn i przyspieszone bicie serca plus dziwne rozkminy, olalem to gdyz jest to typowy objaw "przepalenia" co mialem kilkadzieciat razy, najczesciej po ***anych dopkach, dzisiaj tez to zapalilem, to byl jeden buch z bonga i kape zycia, okazalo sie ze to nie jest prawdziwy afgan tylko pie****one dopalacze z euforia-shop! musialbys to jakis zwiazek na ktory moge byc uczulony tak jak wspomina Maitreya najpierw bylo szybkie bicie serca z minuty na minute coraz szybsze przy tym slabe poczucie ogolne nastepnie silny ucisk klatki piersiowej, doslownie czulem sie jakbym umieral, koledzy mysleli ze sobie zartuje z poczatku ale bylo coraz gorzej, padlem na lozko i zaczely sie silne drgawki i problemy z oddychaniem, wolanie o pomoc boga daly im do myslenia, do jednego z kolegow mowilem zeby mi pomogl bo umieram i rzeczywiscie tak bylo czulem sie jakbym jedna noga byl na tam tym swiecie:O po 15 min bylo mi lepiej, uwierzcie mi dopalacze sa nadal dostepne i je**c dilerow ktorzy wciskaja ci te gowno bo to wygladalo jak prawdziwy agfan ale w smaku jak chemia, nawet nie wiecie jak sie ciesze ze zyje! nigdy wiecej tego scierwa. jakby nadal funkconowaly sklepy z dopalaczami to po 1 przekroczylyby ilosc zabek w polsce a po 2 tysiace osob doznaloby czegos podobnego, nigdy nie mialem takiej jazdy po niczym a walilem nawet acida, leki, polfe, kryszlat, tablety nawet na morfinie czy tramal w prze***anej dawce byly czeste wymioty lub przyspieszona akcja serca, ale dzisiaj to naprawde byl koszmar, nigdy w zyciu sie tak nie balem, wiec ch* w du*e tym co mysla ze sa tacy za***isci i pisza ze to niemozliwe ja tez tak myslalem, jakby to byl prawdziwy towar to prawdopodobnie nie doszloby do tego, dlatego uwazajcie co palicie czy walicie po nosie, DALO MI TO DO MYSLENIA, ciesze sie ze to przezylem bylo mega ciezko...

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Maitreya ma racje i pare osob na tym forum, debile ktore tego nie przezyly bd pisac ze to niemozliwe, a jednak, mam 23 lata i pale od 15 roku zycia ale to co przezylem dzisiaj to byl koszmar, od wczoraj palilem cos dziwnego, mial to byc afgan lecz byl jakis dziwny w smaku, wczoraj palilem to i nie bylo tak zle tylko raz poczulem dretwienie konczyn i przyspieszone bicie serca plus dziwne rozkminy, olalem to gdyz jest to typowy objaw "przepalenia" co mialem kilkadzieciat razy, najczesciej po ***anych dopkach, dzisiaj tez to zapalilem, to byl jeden buch z bonga i kape zycia, okazalo sie ze to nie jest prawdziwy afgan tylko pie****one dopalacze z euforia-shop! musialbys to jakis zwiazek na ktory moge byc uczulony tak jak wspomina Maitreya najpierw bylo szybkie bicie serca z minuty na minute coraz szybsze przy tym slabe poczucie ogolne nastepnie silny ucisk klatki piersiowej, doslownie czulem sie jakbym umieral, koledzy mysleli ze sobie zartuje z poczatku ale bylo coraz gorzej, padlem na lozko i zaczely sie silne drgawki i problemy z oddychaniem, wolanie o pomoc boga daly im do myslenia, do jednego z kolegow mowilem zeby mi pomogl bo umieram i rzeczywiscie tak bylo czulem sie jakbym jedna noga byl na tam tym swiecie:O po 15 min bylo mi lepiej, uwierzcie mi dopalacze sa nadal dostepne i je**c dilerow ktorzy wciskaja ci te gowno bo to wygladalo jak prawdziwy agfan ale w smaku jak chemia, nawet nie wiecie jak sie ciesze ze zyje! nigdy wiecej tego scierwa. jakby nadal funkconowaly sklepy z dopalaczami to po 1 przekroczylyby ilosc zabek w polsce a po 2 tysiace osob doznaloby czegos podobnego, nigdy nie mialem takiej jazdy po niczym a walilem nawet acida, leki, polfe, kryszlat, tablety nawet na morfinie czy tramal w prze***anej dawce byly czeste wymioty lub przyspieszona akcja serca, ale dzisiaj to naprawde byl koszmar, nigdy w zyciu sie tak nie balem, wiec ch* w du*e tym co mysla ze sa tacy za***isci i pisza ze to niemozliwe ja tez tak myslalem, jakby to byl prawdziwy towar to prawdopodobnie nie doszloby do tego, dlatego uwazajcie co palicie czy walicie po nosie, DALO MI TO DO MYSLENIA, ciesze sie ze to przezylem bylo mega ciezko...

zła faza? masz niskie ciśnienie krwi i wypaliłeś dobrą indyjkę?
nie sądzę aby dosypywali "dopalacze" trochę drogo to wychodzi
może jednak narkotyki nie są dla ciebie :freak2:

opisy z tematu są dokładnie takie jak u ludzi którzy 1 raz szamają psychodeliki kartoniki i inne gribki.

idź do lekarza warto zrobić ogólne badania może thc nasila u ciebie coś
co już w sobie masz..

pomyśle o tym - powiedział przypalając wielkiego tłustego blunta w lekko przezroczystej bletce okrywającej mocno zbite ziele zacnej konopi o nazwie
dźwięcznej tak, że wszystkie zmysły zaczęły się ślinić :spalony:

K

klombi

Guest
znam kilka osob co tak mialo tez tak mialem, ogolnie to chyba oznacza niedotlenienie mozgu, serce zaczyna mega bic, zimne poty itp.
schiza ze zaraz przestanie ci bic serce, ja juz czulem ze przestalo bic i wpadlem w mega panike, ogolnie to zawsze wybiegalem z domu i bieglem przed siebie na pelnej ku**ie byle gdzie :D

tylko ze jest jeden problem niekiedy nie da sie nawet tyle zrobic bo mozna pasc na pysk i juz nie wstac, raz metra nie umialem przejsc, drugi raz ze schodow praktyczne nie umialem zejsc. Jazda w chooj :spalony:

kopie tak ziolo czyste z wlasnej produkcji jak i od dila

wlasnie teraz przeczytalem pierwszy post i mialem racje ze to jest niebezpieczne bleh

ale co najlepsze nie raz mialem taki sen i sie identycznie czulem to dopiero jest jazda :]

dzwoni telefon i se mysle jak odbiore to bedzie prze***ane, odbieram mowie halo?
a tu dzwiek ze sluchawki piiiiiiiii i nagle mega bania jak na tym zejsciu dobrze ze sie obudzilem bo ku**a chyba bym kopyrtnal przez sen :s

jakos na drugi dzien zajaralem i juz sie tak nie czulem,

ale ogolnie trawka tez wlasnie niekiedy zle dziala na serce ze sie czuje jakby to byl flap a nie serce, dziwne ze jeszcze nikt nie umarl, albo po prostu nie robili takim ludziom narkotestow

aha takie zejscie jest podobne jakby ktos dostal w splot sloneczny tylko nie boli jak po uderzeniu :p chodzi o te poty, krecenie sie w glowie, tak samo jak ktos sie mocno uderzy w glowe (np. tyl) i tutaj mam jedna teorie spiskowa: to moze byc spowodowane blokowaniem jakis neuronow przez kannabolidy, przydaloby sie to sprawdzic ale biologiem nie jestem poszukam na necie cos zwiazane ze splotem slonecznym i wstrzasem mozgu, ale nie napisze tutaj o tym bo nie jestem biologiem ani lekarzem : )

Do tego przytocze tutaj kolege: palilismy i nagle (po zbuszeniu) dostal ataku, padl na ziemie piana z pyska, charczy i sztywny ze go kilka osob musialo trzymac, minuta albo 2 minuty grozy, naszczescie sie ocknal dzieki bogu - to wlasnie was bedzie czekac jak zemdlejecie, my go trzymalismy zeby byl wyprostowany i glowe tak zeby mial udroznione drogi oddechowe, tak to by sie skulil i prawdopodobnie by zmarl z uduszenia, rzucalo nim tak ze kilka osob nie moglo go utrzymac
---
ps. moze sub by sie na ten temat wypowiedzial :p

shadow jestes zasluzony na forum, a pie****isz jak ostatnia piz*a

Aha 11 lat doswiadczenia w paleniu trawki i od czasu do czasu (czytaj prawie nigdy :p) po dzien, dwa dni przerwy
raz sk***ie lola i mam flapa zamiast serca jakby sie rozpuszczalo, a raz sk***ie pione i mi malo ( bardziej sk***ie pione i mi malo )

Ostatnia edycja:

krysztalowysmok

New member
Buchów
0
Orion obczaj na stronke 3g kosztuje 65zl u nas na dzielnice robia 0,8 za 30zl to jest chyba biznes, mieszkam na slasku tu jest w ch*j haszu, praktycznie sam hasz czasem wole zapalic cos innego no i mam, masz racje do lekarza i tak sie wybiore to moze byc nawet poczatek nerwicy serca czy cos w tym stylu...klombija tez widzailem taki atak u kolegi ktory za***al wiadro z czysciocha i padl na ziemie piana z ryja itd ale to nie przez samo thc, okazalo sie ze bral jakis antybiotyk na watrobe< debil po 15min sie obudzil, chcial sie spiac przy kolegach chyba, co do mojej sytuacji to wiem ze to byly dopki bo afgana zapamietalem jako mix haszu z ziolkiem o lekkeij woni tego i tego;p a to ***alo jak chemia jakas;o

M

Mr.Oester

Guest
Hehe fazy z sercem towarzysza mi prawie zawsze gdy jaram ale sie do tego przyzwyczailem,ale kilka razy naprawde myslalem ze umieram bo serce mi napie****alo z 3 razy na sekunde,sam jestem bardzo ciekawy jaki jest tego powod ale do tej pory zyje to moze mj mnie nie zabije tak szybko:lol3:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół