A tez sie wypowiem. Pale ok 5 lat. Raz mniej raz wiecej, ostatnio dochowalem sie fajnych krzaczorow i wyjdzie ciut wiecej (jednakże bywało dużoo więcej).
Ostatnio bylem na koncercie z dziewczyna, jej ulubiony zespol rockowy. Z racji ze zazwyczaj slucham rapsow i na takich tez koncertach jestem, zabranie lolka na event bylo dla mnie wrecz naturalne. Jednak koncert okazal sie bardzo familijny, dookola matki z dziecmi. Niestety rowniez jakos mnie nie urzekal, chcac to zmienic poszedlem w kat na lolka (plener), joint byl dosc duzy - myslalem ze moze bedzie z kim zapalic, uwage ludzi tez ewidentnie przykowalem zapachem (mam dobry stuff), troche sie denerwujac i czujac juz zmeczenie na plucach w polowie jointa wywalilem go i poszedlem w tlum do dziewczyny. Tam zaczal sie dopiero aplikowac lolo i pod koniec kawalka czulem sie slabo i zle, jednak myslac ze to tylko wkreta stalem dalej sadzac ze przejdzie. Nastepnie doznalem istnej stopniowej iluminacji rozjasnialo mi sie przed oczami az widzialem tylko jasnosc, poczulem niemoc w nogach i padlem. Dalej pamietam krzyki mojej lubej (ona potem wspomniała że leżałem z lekkimi drgawkami i nieobecnym wzrokiem ok 10 sek), oslabiony, krecilo sie wszystko kolo mnie ale wstalem zeby ja niemartwic, udalismy sie na bok gdzie wrocilem do siebie. Tydzień przerwy, teraz pale normalnie jest narazie git.
REASUMUJĄĆ: myślę że to niedotlenienie (swego rodzaju zapaść) spowodowane wejściem w tłum - mniej tlenu, dużą ilością szybko zaaplikowanego tematu + stres. Starajcie się tego unikać, a jak czujecie się źle koniecznie dajcie znać osobie obok i udajcie się w możliwie ustrone miejsce, nie martwcie się paru moich znajomych opowiadało mi o podobnych akcjach wyszli bez szwanku, niemniej w przypadku jak bedzie bardzo zle nie wachajcie sie dzwonic na pogotowie. Wkręty wkrętami ale czasami fizycznie ganja tez daje po piz**ie, a tak dokladniej to mysle ze to to ze ja sie pali i to bez filtra z tytoniem zazwyczaj.
na marginesie ostatnio nie mam czasu wietrzyc sloikow z tematem i moze przez to troche bardziej drapie (suchy na wior, plesni nie widac). da sie to jakos wyjasnic? palnuje jak bede mial troche czasu zrobic water curring