Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
nom wlasnie ja tez mam taki plan z swoimi EM i ES bede zapylal w kazdej roslince jakas jedna galazke tylk oze jak o tym mysle to troche sie boje heh ze cos pojdzie nie tak i zapyle cala rosline a tego niechcem
ale czytalem juz co nieco o tym ze po wycieciu meskich mozna nakryc naprzyklad je czesciowow workiem potrzasac pylek poosiada w srodku worka a nastepnie z tym workiem pojsc do zenskiej wybrac sobie galazke narzucic na nia ten worek odpowiednio zakryc dobrze poroztrzasac aby pylek zapylil heh zdjac worek i juz mamy zapylone czy dobrze to powiedzialem? tak zrozumialem czytajac o uprawie
Ja mysle ze tak czy siak zapylisz prawie cala rosline! Pylek konopii moze przenosic sie na odleglosc do 2 km. Moze sie nawet tak zdarzyc ze twoja paninke zapyli jakis pylek z innej plantacji :tongue: ja bym byl bardzo ostrozny...
zapylisz rosliny dwoch innych odmian... jezeli one sa podobnie genetycnie to ok.. zreszta nie znam sie na tym, ale chyba raczej lepiej nie pylic dwoch roznych sobie odmian.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.