• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

zapylona, herma czy co ???

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
witam,
mam pytanko, otóż moje 2 automazary (femki) wysadzone na oucie wyglądają na zapylone (albo zhermione), ale w pąkach nie ma zalążków nasion. Na sto procent żadna samosiejka tego nie zrobiła (obok rosną inne rośliny i one są OK).

Te mazary wyglądały dobrze, ale jakieś 3 tygodnie temu zrobiłem im oprysk z mydła, zaraz potem przez tydzień było wilgotno, padały deszcze (wtedy wszytkie włoski były białe). Przy następnej wizycie na spocie wszystkie włoski zrobiły się brązowe (za szybko po 1,5 miecha od wykiełkowania).

I teraz pytanie: Co z***ałem?

Niestety nie mam zdjęć całej rośliny, oberwałem kawałek tych pąków. Generalnie cała jest w takich pąkach jak po prawej stronie, są miękkie, puste w środku.

S

ssssss

Guest
Z tego co widać to są zwykłe calyxy.Nie żadna herma żeńskie kwiatki.
21.jpg

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
mój automat 2 tygodnie po preflowerach miał brązowe włoski i jakoś rósł dalej, to nie ma żadnego znaczenia, pokarałeś teraz tylko rośline że jej oberwałeś co nie co wszystko jest ok i nie sugeruj sie włoskami na oucie tylko trichomami http://www.haszysz.com/uprawa-indoor/169/169.html kieszonkowy mikroskop x60 i wszystko zobaczysz co potrzebne ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół