• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Zarówka jasna, nada sie?

Wyszukiwarka Forumowa:

yahel

Member
Buchów
0
Witam

Jestem w trakcie pierszej budowy growboxa, mysle nad oswietlniem poki co nie stac mnie na HPSa ani nic podobnego. W reke wpadła mi zarówka jasna 60W 660lm. Czy taka zarówka nadaje sie do uprawy pomidorków? Ewentualnie mam dwie zarówki energooszczedne apollo 18 nie wiem ile maja lm ale czy taki sa dobre? Ewentulanie inna moc?

yahel

Member
Buchów
0
Ok zapomniałem dodac, ze znalazlem nasionka z temtego roku 3x blackblerry femi i poprostu je wysadziłem stoja 2 tydzien w doniczkach 7l i pogoda niestety im nie sprzyja (chmury deszcz) a sa małe wiec chciałem je wlozyc do inkubatorka, dlatego pytam czy to sie nada bo robie boxa z tego co mam pod reka. Plonów tez raczej chyba nie mam co sie spodziewac wiele o ile wogole cos bedzie patrzac ze nasionka 1 sierpnia wyszly z ziemi.

MacGreen

Well-known member
Buchów
0
yahel te żarówki apollo 18w mają 1010 lumenów:smokee: miałem takie same :spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół