akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Zarabiaj!

Wyszukiwarka Forumowa:

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Siema! Chcesz zarabiać przez Internet? Nic prostszego! Wejdź TUTAJ :) Kliknij w przycisk Instaler, a potem Cliquez ici pour lancer votre Eurobarre. Ściągasz program, instalujesz i wypełniasz okienko na wzór tego: http://www.eurobarre.com.pl/grafiki/eurobarre-rejestracja1.jpg . Później klikasz na Validez votre compte i od tej pory zarabiasz! Na Twój meil przyjdzie unikatowy link przez którego możesz polecać znajomych i mieć 100 % ich zysków. 1000 punktów = 0.6 euro. W miesiąc można zarobić 15 euro! Więcej info o wypłacie itp. na stronie: http://www.eurobarre.com.pl/index.html .

Pozdrowienia.

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
kiedys sie bawilem w te gowna autosurf itp ale to jest sciema jak juz zebralem spora sumke to nie moglem sie zalogowac albo cos innego sciema i tyle cwele *****e naciagaja tylko blant wyjales jakas kase z tego? bo ja mysle ze nie :farao:

minnetou

Well-known member
Buchów
0
Też się kiedyś w to bawiłem (0.5 roku) ale to jest bez sensu. Albo na wypłate nie uzbierasz, konto ci zablokują albo poprostu kasy nie wypłacą. Strata czasu, zbyt proste żeby mieć z tego hajs. Tylko właściciele serwisu zarabiają na ludzkiej naiwności

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Blant mówił że już coś zarobił.

drexter

Well-known member
Buchów
0
gówno szkoda gadac nie wime po ch*j to reklamuje

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
drexter napisał:
nie wime po chu* to reklamuje

bo im wiecej osob zaprosi tym wiecej zarobi. Proste.

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
d3StRuCtOR napisał:
W tym sęk ze chu* zarobi bo to walek jest

Raczej nie, bo już odebrałem 15 euro...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół