Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
...chyba cos w tym linku trzeba poprawic...a co do fajki wodnej...to moje marzenie to taka indyjkska fajka z dwoma 2m wezami obok lozka, z wkladka na lod i wmontowanym palnikiem :twisted: :twisted: :twisted: ...wlanczanie palnika na guzik.... przy ustniku... :twisted:
Ja wiem chyba o co mu chodzi: chodiz o to że nie wiedziałeś czemu dym wlatuje do srodka naczynia, i przelatuje przez wode, a nie ucieka sobie swobodnie do góry tak?:>
Tylko zauważ że rurka przez ktorą ciagniemy dym, nie jest zanurzona w wodzie. A co za tym idzie, w momencie gdzy ciągnimy nie zasysamy wody tylko powietrze. Teraz rozumiesz?
Tylko zauważ że rurka przez ktorą ciagniemy dym, nie jest zanurzona w wodzie. A co za tym idzie, w momencie gdzy ciągnimy nie zasysamy wody tylko powietrze. Teraz rozumiesz?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.